Top 10 filme pe care trebuie să le vedeţi împreună de Valentine`s day!

Nu aveţi planuri pentru 14 februarie? Nicio problemă! Aceste filme - comediile romantice lansate de Sfântul Valentin, care au avut cele mai mari încasări - sunt făcute pentru a le reaminti spectatorilor că întotdeauna în viaţă se poate şi mai rău de atât.
12.02.2014

„Nu aveţi planuri pentru 14 februarie? Nicio problemă! Aceste filme sunt făcute pentru a le reaminti spectatorilor că întotdeauna în viaţă se poate şi mai rău de atât”, afirmă cu mult umor autorii articolului postat pe site-ul publicaţiei The Hollywood Reporter.

Continuând în acelaşi registru amuzant, ei spun: „În definitiv, aţi putea să vă pierdeţi memoria pe termen scurt sau să fiţi solistul principal al unei trupe care cânta la nunţi în anii ’80”.

Intră în galeria foto şi vezi cum arată acest top al filmelor siropoase pe care trebuie să le vezi împreună cu iubitul tău în această perioadă:

 

Paula Rotaru
Paula Rotaru
A debutat în presa de sănătate în anul 2011, în redacția Farmacia Ta. Doi ani mai târziu intră în echipa Ce se întâmplă, Doctore?, alături de care este și astăzi. A scris peste 5.000 de articole în acest timp. Ține legătura cu medici din toate specialitățile și vă aduce zilnic ... citește mai mult
Cel mai nou articol Video:
Dr. Rareș Nechifor: cum se tratează un fibrom uterin prin embolizare