Ce flori să-i dăruiești iubitei tale de 8 Martie pentru a-i arăta sentimentele față de ea

Află tot ce trebuie să știi despre cele mai potrivite tipuri de flori pe care să i le dăruiești iubitei tale.
  • Publicat:
Ce flori să-i dăruiești iubitei tale de 8 Martie pentru a-i arăta sentimentele față de ea
Ce flori să-i dăruiești iubitei tale pentru a-i arăta sentimentele pe care le simți față de ea Sursa foto: Shutterstock

Florile sunt considerate printre cele mai frumoase și pline de semnificație cadouri pentru femei. Un buchet sau un aranjament de flori adaugă culoare si parfum oricărei încăperi si este perfect pentru a-l dărui drept cadou persoanei dragi.

Timp de secole, îndrăgostiți din întreaga lume și-au mărturisit dragostea prin dăruirea de flori tradiționale. Acest obicei minunat a devenit și mai cunoscut în întreaga lume odată cu sărbătorirea Zilei Îndrăgostiților cu devotament. De atunci, în fiecare an, îndrăgostiții continuă să dăruiască flori iubitelor lor, în semn de iubire.

Iată câteva flori destinate în special celebrării iubirii din care poți să-ți alegi preferatele!

Când ar trebui să-i dăruiești flori iubitei tale?

Nu există un moment nepotrivit pentru a da flori prietenei tale. Poți marca orice ocazie specială cu un buchet frumos de flori, fie că este ziua ei de naștere, fie că a fost promovată la actualul loc de muncă sau a absolvit cu brio studiile. Florile sunt modul perfect de a da startul unei nopți romantice, de a vă sărbători aniversarea sau de a-i ura partenerei un Valentine’s Day sau 8 Martie fericit.

Cele mai bune tipuri de flori cu care să o încânți pe iubita ta

Astăzi, florile sunt încă o modalitate perfectă de a-ți face prietena fericită și a-i arăta cât de mult îți pasă. Iata cateva flori populare pe care sa le faci cadou prietenei tale și pe care cu siguranță le va iubi.

Trandafiri

Trandafirii exprimă romantism și pasiune. Culoarea roșu este apreciată încă din mitologia greacă, când Afrodita, zeița iubirii, și-a înțepat degetul într-un spin de trandafir alb, iar o picătură din sângele ei a căzut, colorând trandafirii într-un roșu profund.

Trandafirii sunt cele mai romantice flori și pot fi găsiți în mai multe culori. Trandafirul roșu închis simbolizează iubirea veșnică. Totodată, semnifică o dragoste profundă și reală dintre tine și partener.

Lalele

Lalelele vin în diferite culori, de exemplu roșu, galben, violet, alb și roz. Aceste flori vestesc venirea primăverii.

Lalelele roșii reprezintă iubirea, în timp ce lalelele albe pot fi dăruite pentru a-ți cere scuze în urma unei dispute. Acestea sunt cele mai bune alegeri pentru a sărbători o nouă relație.

Liliac

De obicei, liliacul se găsește în nuanța de violet deschis. Există, de asemenea, liliac în culoarea magenta care simbolizează dragostea. Încearcă să-i oferi persoanei iubite un buchet frumos de liliac pentru a-i aduce un zâmbet pe chip.

Orhidee

Orhideele sunt mai delicate decât orice alte flori. Chiar dacă florile se pot ofili, planta are o perioadă de odihnă și poate reînflori cu grijă și atenție corespunzătoare. Ele vin în mai multe soiuri și culori. Aproape fiecare culoare a curcubeului simbolizează norocul, speranța și dragostea. Orhideea este o alegere excelentă pentru cadoul de Valentine’s Day sau 8 Martie.

Margarete Gerbera

Margaretele Gerbera sunt o alegere la modă și vin în multe culori. Margaretele reprezintă în mod obișnuit inocența și veselia. Un buchet de margarete gerbera poate fi un cadou ideal pentru o nouă relație sau pentru a dezvolta o prietenie puternică.

Surse: snapblooms.com, petalrepublic.com

Urmărește CSID.ro pe Google News
Sarah Mușat
La început de drum, dar cu toate acestea încrezătoare în abilitățile ei, s-a alăturat echipei Ce se întâmplă doctore? în anul 2022. A început acest nou capitol cu entuziasm și cu o mare dorință de a inspira un număr cât mai mare de oameni prin informațiile de cea mai bună calitate ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”