Ce fel de bărbați preferă femeile – 7 tipologii des întâlnite

  • Publicat:
Ce fel de bărbați preferă femeile – 7 tipologii des întâlnite

Din perspectivă psihologică, în anii de terapie de la cabinet, pot spune că am descoperit ce fel de bărbați preferă femeile, în anumite circumstanțe. Am auzit deseori că femeile își doresc un anumit tip de bărbat, aspect cu care nu sunt nici pe departe de acord.

Femeile își pot dori tipologii diferite de bărbați, în funcție de vârstă, educație, poziție socială, stare financiară. De asemenea, sunt foarte multe femei care își pot dori un anumit tip de bărbat pentru a se căsători, dar își pot dori un alt tip de bărbat pentru a avea o aventură.

Asta înseamnă că, pe parcursul vieții, o femeie își poate dori tipuri diferiți de bărbați în funcție de experiențele pe care le are cu sexul opus sau pot considera că o anumită tipologie întâlnită cândva sau văzută la o altă persoană pot reprezenta tipologia perfectă pentru o căsătorie fericită.

Rezumând, putem spune că o femeie își poate dori următoarele tipologii de bărbați.

Ce fel de bărbați preferă femeile

Bărbatul părinte

Este bărbatul matur care are grijă de ea, îi înțelege stările și dorințele și îi oferă tot ceea ce își dorește, pentru că îi simte dorințele fără ca ea să le enunțe.

Această tipologie de bărbați este caracterizată de maturitate emoțională, pot fi suportivi, înțelegători, știu să ofere sfaturi, sprijin și o pot motiva femeile pentru a-și atinge potențialul. De asemenea, din punct de vedere sexual, acest tip de bărbat îi poate satisface cu adevărat cele mai ascunse dorințe sau fantezii, datorită maturității și experiențelor trecute.

Bărbatul good guy

Este bărbatul blând, iubitor, căruia îi plac copiii, animalele, natura. Este în permanență calm și cald și poate oferi afecțiune și liniște unei femei. Este apreciat pentru căldura sufletească și este considerat un bun părinte, pentru că știe să intre în lumea oricărui copil, fără să se plictisească.

Bărbatul funny

Este bărbatul haios, știe să glumească din orice fără să jignească, este vesel și plin de viață. Este apreciat pentru energia și umorul său, fiind considerat un tip de bărbat alături de care o femeie se poate bucura de viață.

Bărbatul bad guy

Este bărbatul puternic, viril, care își manifestă masculinitatea în relațiile cu femeile. Este cuceritor, puternic și încrezător în forțele proprii. Poate lăsa impresia că poate satisface orice femeie, însă va fi greu să îl poată domestici vreuna pentru a-l convinge să își facă o familie.

Bărbatul Don Juan

Este bărbatul care se îngrijește foarte mult, este emancipat și cuceritor. Este întotdeauna bine îngrijit și curtenitor, știind să spună oricărei femei ceea ce își dorește ea să audă. Femelilor le place această tipologie de bărbat, chiar dacă sunt conștiente de riscul că ar putea fi folosite.

Însă cele mai multe dintre femei cad pradă farmecului acestuia, dorindu-și să creadă că pot fi ceea ce el caută și nu a găsit până atunci. Din păcate, această tipologie se poate opri mai mult sau mai puțin într-o relație cu o femeie, însă, mai devreme sau mai târziu, va pleca, în dorința de a se juca în continuare cu emoțiile sexului opus.

Bărbatul potent financiar sau cu o poziție socială superioară

Este văzut ca un bărbat ce poate oferi tot confortul necesar unei femei, dar și întemeierii unei familii căreia să nu îi lipsească nimic. Poate fi medic, avocat, politician, primar, patron sau director.

Bărbatul sponsor sau sugar daddy

Este tipologia căutată de multe tinere ce își doresc un bărbat care să le asigure suportul financiar, fiind dispuse să ofere în schimb sex și un anumit tip de sentimente. Acesta trebuie să fie un bărbat potent financiar, care să își permită să întrețină o tânără.

Am redat, așadar, ce fel de bărbați preferă femeile, dar este important de menționat că dorințele sau preferințele unei femei, în funcție de experiențele ei, pot varia, cum de altfel pot fi femei care își pot dori, chiar dacă nu pot recunoaște acest lucru cu voce tare, un anumit tip de bărbat pentru a-și întemeia o familie și o altă tipologie pentru a-și trăi cele mai intime fantezii.

Urmărește CSID.ro pe Google News
4 secrete pentru o căsnicie fericită
4 secrete pentru o căsnicie fericită
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân