5 lucruri pe care să nu le spui partenerului dacă vrei o relație liniștită

Iată cinci lucruri pe care să nu le spui partenerului pentru a nu-ți afecta relația de cuplu și pentru a nu declanșa anumite nesiguranțe.
  • Publicat:
5 lucruri pe care să nu le spui partenerului dacă vrei o relație liniștită
Foto: sutterstock

Comunicarea în relația de cuplu este esențială, mai ales dacă vreți să vă cunoașteți mai bine, să vă câștigați încrederea sau să dărâmați anumite bariere. Sinceritatea cu care o faci este și ea la fel de importantă, dar anumite aspecte legate de trecutul tău nu trebuie să le scoți la suprafață, mai ales dacă știi că pot di deranjante. Iată cinci lucruri pe care să nu le spui partenerului.

5 lucruri pe care să nu le spui partenerului

Poveștile tale din dormitor

Mai ales dacă ești într-o relație nou, nu este indicat să-ți povestești viața amoroasă. În primul rând, nu cred că vrei ca partenerul să aibă imagini cu tine întipărite în memorie cu avcenturile tale din trecut, pentru că acestea pot duce la crearea unei nesiguranțe, dar și la apariția geloziei. Limitează discuțiile despre istoricul sexual.

Dramele din familie

Orice ține de familie poate produce probleme emoționale și, indiferent de situațiile prin care treci, într-adevăr dacă sunteți amândoi implicați vă poate apropia, iar relația de cuplu poate fi mai solidă. Dar să-i povestești dramele și discuțiile din familia ta nu este tocmai indicat, iar asta pentru a nu deschide anumite subiecte de ceartă ulterior.

Petrecerile random cu prietenii

Poate că ai avut o noapte nebună cu prietena ta cea mai bună, cu câteva cocktail-uri, dar asta nu înseamnă că trebuie să-o oferi partenerului toate aceste detalii despre ieșirile tale dinainte de a-l cunoaște. În primul rând, îi poți stârni sentimentul că nu ești ceea ce pari atunci când ești cu el sau că în orice moment, după un pahar de vin, te poți manifesta ca în povestea pe care i-ai spus-o.

Lucruri pe care să nu le spui partenerului: Nu-i spune că nu-i placi familia

Este perfect în regulă ca partenerul tău să se plângă de părinții lui, dar cu siguranță s-ar putea să-l rănească să audă din partea ta lucruri urâte legate de familia lui. Înainte de a face asta, încearcă să te pui în postura lui și să vezi cum ai reacționa.

Nu-i spune dacă ai înșelat în trecut

Să-i spui partenerului acest lucru duce la declanșarea unor nesiguranțe. Chiar dacă ai scăpat de acest obicei, partenerul nu va uita prea ușor acest aspect. Dacă regreți lucrurile pe care le-ai făcut în trecut și nu plănuiești să repeți greșeala, atunci omite acest aspect.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân