Rebel Wilson, antrenament pentru biceps, doar cu o sticlă de vodkă

Rebel Wilson a reușit să scape de kilogramele în plus. Aflată în vacanță, vedeta a reușit să demonstreze că te poți antrena oriunde, oricând și...cu orice.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Rebel Wilson, antrenament pentru biceps, doar cu o sticlă de vodkă
Rebel Wilson, antrenament pentru biceps, doar cu o sticlă de vodkă

Trebuie să recunoaștem că cel puțin în perioada carantinei, pentru a nu lăsa sedentarismul să pună stăpânire pe noi, ne-am folosit de obiectele din jurul nostru pentru a ne antrena, asta dacă nu dețineam deja echipamente pe care să le folosim și acasă. Sticlele cu apă, cutiile sau chiar cărțile grele sunt doar câteva dintre opțiuni, iar Rebel Wilson demonstrează că nimic nu ne poate opri să arătăm în cea mai bună formă.

Actrița nu a renunțat la antrenament nici măcar în timpul liber, când se afla alături de câțiva prieteni pe yacht. Într-o postare pe contul ei de Instagram, vedeta apare în timp ce se află pe yacht în Monaco și ține în brațe o sticlă de 4.5 litri de vodka cu care își antrenează brațele. Mai exact, bicepșii și tricepșii.

Bineînțeles, toate exercițiile pe care le practică în filmarea postată pot fi făcute și la sală cu echipamentul corespunzător. În plus, aceste exerciții ajută și la menținerea unui echilibru și a tensiunii asupra musculaturii.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Rebel Fitness onboard Mrs L. #monaco??

O postare distribuită de Rebel Wilson (@rebelwilson) pe

Cum a slăbit Rebel Wilson?

La începutul acestui an, Rebel Wilson a vorbit despre obiectivele sale din anul 2020, mărturisind că-şi doreşte să ajungă la 75 de kilograme până la sfârşit de an. Pentru a ajunge la rezultatele dorite, antrenorul personal al actriţei, Jono Castano, a dezvăluit recent pentru Yahoo! Lifestyle că vedeta s-a concentrat atât pe exerciţii, cât şi pe nutriţie.

”Nu poţi ajunge nicăieri fără dietă şi sport. Este o greşeală pe care multe persoane o fac. În weekend totul se duce de râpă şi practic, ce ai făcut de luni până vineri, toată munca grea pe care ai depus-o, e în zadar. Eu cred în echilibru aşa că dacă-mi spui că ieşi să bei ceva, chiar dacă e vorba de o ciocolată caldă, câtă vreme se încadrează în caloriile pe care trebuie să le consumi într-o zi, sunt perfect de acord”, explică Jono Castano.

În privinţa stilului alimentar, o sursă a declarat pentru PEOPLE că Wilson urmează dieta Mayr Method, care a convins-o după ce a vizitat un centru luxos de detox şi wellness din Austria anul trecut. Creat de Dr. Franz Xaver Mayr, în urmă cu aproape 100 de ani, planul alimentar se concentrează asupra consumului de alimente integrale şi cu un conţinut alcalin mare, precum legume, peşte proaspăt şi lapte sau iaurt de oaie.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân