Vreau pantofii astia! Tu pe care ii vrei?

Nu-i asa ca atunci cand ti se pune pata pe o pereche de pantofi nu se mai intelege nimeni cu tine pana nu-i obtii?
Vreau pantofii astia! Tu pe care ii vrei?
Vreau pantofii astia! Tu pe care ii vrei?

Preferinta pentru un anume tip de incaltaminte imparte femeile in diferite tabere si categorii spirituale.

Paola Jacobbi in „Vreau pantofii astia!” se adreseaza atat domnitelor pentru ca le ajuta sa-si inteleaga pasiunea, cat si barbatilor, fiindca este o cheie care deschide lacatul ce ascunde misterul feminin.

Mocasin: te simti divin

Mocasinul este pantoful comod prin excelenta, pantoful femeilor fara fasoane, care sunt foarte ocupate. Femei care sofeaza, fac sport, care n-au timp pentru zorzoane. Dar mai ales femei burgheze, crescute in medii unde simpla vedere a pantofului cu toc este ceva „vulgar”, unde orice aluzie, fie si indepartata, la sex, e trecuta sub tacere in numele discretiei. Si ce e mai discret decat o pereche de mocasini?

 

Viata la varf

Pantoful cu varf ascutit, in general, lungeste si face piciorul sa para mai subtire. Din pacate, nu distrage privirea celorlalti de la alte imperfectiuni: nu salveaza o pulpa de fotbalist si nici o glezna cam cotita. Dimpotriva, risca sa le puna in evidenta, spre deosebire de varfurile mai rotunjite sau patrate. Si totusi… Pantoful ascutit atrage precum un joc interzis.

Balerinii si vesnica dorinta de a fi Audrey

Balerinii sunt echivalentul din domeniul incaltamintei al camasii albe: simpli, eleganti, clasicul chic-care-nu-obliga. Atat camasa alba, cat si balerinii sunt indisolubil legati de Audrey Hepburn, fashion icon nicicand egalata.

Citeste continuarea in editia tiparita a revistei Ce se intampla, Doctore?

Andreea Chirila

Andreea Chirilă este absolventă a Facultăţii de Filosofie şi a ocupat timp de 8 ani funcţia de editor coodonator al revistei “Ce se întâmplă, doctore?”. De asemenea, Andreea Chirilă s-a ocupat de rubrica de beauty a revistei, prin pictoriale, articole dedicate tendinţelor din make ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Conf. univ. dr. Cristian Surcel: adenom versus cancer de prostată