Testeaza tehnica anti-griji. Functioneaza!

Problema nu este ignoranta, ci lipsa de actiune.
Testeaza tehnica anti-griji. Functioneaza!
Testeaza tehnica anti-griji. Functioneaza!

Problema nu este ignoranta, ci lipsa de actiune. Scopul acestei carti este sa reafirme, sa ilustreze, sa scoata la lumina si sa glorifice o multime de adevaruri vechi si fundamentale, sa te imboldeasca si sa te determine sa faci ceva pentru a le aplica. Iata o reteta rapida si sigura pe care s-o practici atunci cand esti ingrijorata!

Metoda este nascocita de Willis H. Carrier, stralucitul inginer care a lansat industria instalatiilor pentru aer conditionat si care a condus Carrier Corporation din Syracusa, New York, corporatie faimoasa in toata lumea. „Este una dintre cele mai bune tehnici despre care am auzit destinata rezolvarii problemelor legate de griji si o stiu de la domnul Carrier personal”, sustine insusi autorul „Lasa grijile, incepe sa traiesti”, Dale Carnegie, maestru in literatura motivationala.

„Bunul-simt mi-a reamintit ca ingrijorarea n-avea sa ma duca nicaieri; asa ca am imaginat o modalitate de a trata problema fara sa-mi mai fac griji. A functionat excelent. Folosesc aceasta tehnica anti-griji de peste 30 de ani. Este simpla. Oricine o poate utiliza. Consta in 3 pasi”, este formula magica a lui Willis H. Carrier:

Pasul I: Am analizat situatia cu curaj si sinceritate si m-am gandit la ce se putea intampla mai rau ca urmare a acestui esec.

Pasul II: Dupa ce am vazut ce se poate intampla mai rau, m-am impacat cu ideea, fiind gata sa accept, la nevoie, faptele… Dupa ce am vazut care era cel mai rau lucru care se putea intampla si dupa ce m-am impacat cu gandul ca trebuie sa il accept la nevoie, s-a petrecut ceva foarte important: m-am relaxat imediat si m-a cuprins o liniste cum nu mai simtisem de zile intregi.

Andreea Chirila

Andreea Chirilă este absolventă a Facultăţii de Filosofie şi a ocupat timp de 8 ani funcţia de editor coodonator al revistei “Ce se întâmplă, doctore?”. De asemenea, Andreea Chirilă s-a ocupat de rubrica de beauty a revistei, prin pictoriale, articole dedicate tendinţelor din make ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Dr. Mihaela Chivu: soluții pentru bruxism