Suete intre fete

„Daca vedeti un grup de fete aranjate ireprosabil, renuntand la uniformele de crep in dungi alb-albastru si intinzandu-se la soare in Sheep Meadow, Central Park, in noile costume bikini semnate Malia Mills, ei bine, acelea suntem noi...“
Suete intre fete
no title

„Daca vedeti un grup de fete aranjate ireprosabil, renuntand la uniformele de crep in dungi alb-albastru si intinzandu-se la soare in Sheep Meadow, Central Park, in noile costume bikini semnate Malia Mills, ei bine, acelea suntem noi…”

Mica diva ii da un sfat sanatos divei celei mari
„Poate ca ar trebui sa stau pe tusa un an, doi, sa imi iau un apartament. Sa fac un pic de modeling si poate sa incerc actoria”, spune S. „Sau le-ai putea face pe amandoua… Adica, o data ce te lasi de scoala, probabil ca e foarte greu sa te reapuci”, ii sugera J… „De parca le stii tu pe toate, domnisorica Ajutor.”

Ce fac fetele in spatele usilor inchise de la hotel
„Auzi, hai sa facem farse la telefon!”, propuse S. „Alo? Receptia? Puteti trimite un instalator in camera 448…” Apoi forma un alt numar: „Domnule? Camera 448? Da, aici receptia. Voiam
sa va anunt ca frumosul gigolo pe care l-ati cerut urca acum la dvs.”

Chiar si frantuzoaicele sunt lasate cu buza umflata
„Aloo? Rasuna vocea lui L., cu puternicul ei accent frantuzesc, din interfonul lui N. Poot sa urrc, te rroog?” „Sunt bolnav”, o minti el pe L. „E foarte contagios…” Fetele astea… nu faceau decat sa se indragosteasca de el si sa-i creeze probleme.

Fetele adora petrecerile in pijama

„…Vocile fetelor rasunau in timp ce se adunau la bar sau intrau in casa sa se bata cu pernele pe paturile cu lenjerie de matase sau dadeau iama in pachetele cu produse Ori­gins, care nu ar fi trebuit des­chise decat a doua zi.

Cateva mai curajoase se dezbra­casera, ramanand in lenjeria intima sau se schimbasera in costume de baie si sareau de pe trambulina in piscine, in vreme ce restul, mai lenese, se adunasera in camera de proiectie a domnului C. si se intinsesera pe fotoliile din piele maro, in timp ce pe ecranul gigantic rula deja genericul filmului «Marele Gatsby», cu Robert Redford si Mia Farrow…”

Gossip girl. Nimeni n-o face mai bine” de Cecily von Ziegesar, Editura Nemira, 333pag., 24,9 lei

Foto: SHUTTERSTOCK

Andreea Chirila

Andreea Chirilă este absolventă a Facultăţii de Filosofie şi a ocupat timp de 8 ani funcţia de editor coodonator al revistei “Ce se întâmplă, doctore?”. De asemenea, Andreea Chirilă s-a ocupat de rubrica de beauty a revistei, prin pictoriale, articole dedicate tendinţelor din make ... citește mai mult

Nesuferitii biroului
Nesuferitii biroului
Cel mai nou articol Video:
Ce este atașamentul și cum îți influențează viața