Preia controlul propriilor decizii!

Asumarea responsabilitatii pentru existenta noastra este un proces eliberator. Cele 26 de secrete pe care ni le dezvaluie Michael Kerrigan in "Ce optiuni am?" ne transforma in arhitectii unui edificiu pretios - propria persoana.
Preia controlul propriilor decizii!
Preia controlul propriilor decizii!

Asumarea responsabilitatii pentru existenta noastra este un proces eliberator. Cele 26 de secrete

pe care ni le dezvaluie Michael Kerrigan in „Ce optiuni am?”

ne transforma in arhitectii unui edificiu pretios – propria persoana.

1. Ce anume va doriti? Identificarea lucrului pe care-l doriti cu adevarat si trasarea drumului catre obtinerea acestuia constituie o aventura interesanta, provocatoare – una pe care ati adaptat-o la propria persoana.

2. Croiti-va propriul drum. Daca nu va place nivelul la care va aflati intr-un anumit domeniu al vietii, alegeti sa schimbati starea de lucruri. Si incepeti sa faceti acest lucru chiar acum!

3. Asumati-va riscul renuntarii – si evoluati. A invata din propriile experiente este una dintre cele mai valoroase lectii de care puteti avea parte. Asigurati-va doar ca acordati atentie lectiei – si oportunitatii – atunci cand aceasta se produce! Nu uitati ca norocul vine atunci cand oportunitatea si pregatirea se intersecteaza.

4. Feriti-va de sfaturile excelente. Desigur, altii va pot da idei, insa concluzia e ca viata va apartine. Ganditi-va de doua ori inainte de a pune in practica mostra de intelepciune nesolicitata.

5. Creati-va propria realitate. Motivatia de a merge inainte pentru a va realiza visurile si telurile in­ce­pe cu o idee. Ea este aprinsa de nevoia copilareasca de a crea ceva ceva nou si interesant – ceva ce poate nu ati mai trait de ani de zile.


 

Andreea Chirila

Andreea Chirilă este absolventă a Facultăţii de Filosofie şi a ocupat timp de 8 ani funcţia de editor coodonator al revistei “Ce se întâmplă, doctore?”. De asemenea, Andreea Chirilă s-a ocupat de rubrica de beauty a revistei, prin pictoriale, articole dedicate tendinţelor din make ... citește mai mult

5 metode prin care poti fi mai fericita
5 metode prin care poti fi mai fericita
Cel mai nou articol Video:
Ce este atașamentul și cum îți influențează viața