Motive pentru care încă nu câștigi la cazino online  

27.11.2020 |
Motive pentru care încă nu câștigi la cazino online   

Câștigi unii, pierzi unii. Din păcate, pentru majoritatea pariorilor, o călătorie la cazinou se încheie în acesta din urmă.

Emoția de a avea o șansă de a câștiga merită prețul de admitere, dar cu siguranță ar fi frumos dacă această câștigarea consecventă ar putea face parte din plan – chiar dacă este doar o sumă mică. Poate că nu ați încetat să vă întoarceți, dar pierderea banilor la cazino nu este o strategie financiară durabilă.

În articolul următor, voi prezenta cele mai frecvente motive pentru care jucătorii continuă să piardă bani la cazinou și apoi să explic ce poți face în legătură cu asta.

1. Nu aveți un Bankroll

Nu este cea mai distractivă parte a jocurilor de noroc, dar este, fără îndoială, cea mai importantă. A avea un bankroll de cazinou definit este primul pas pentru a evita pierderile mari și pentru a vă gestiona banii în mod eficient.

Dacă nu sunteți familiarizați cu termenul, bankroll-ul dvs. este fondul de bani pe care l-ați rezervat în mod explicit pentru jocuri de noroc. Puteți crea unul doar pentru o singură zi sau puteți continua unul dacă sunteți un jucător frecvent.

Primul lucru de luat în considerare atunci când vă configurați contul este că acesta ar trebui să includă doar o sumă de bani sau monede pe care sunteți dispus să o pierdeți. În esență, ar trebui să vă gândiți la asta ca la o achiziție sau o investiție în care s-ar putea să nu vedeți niciodată acești bani din nou.

Motivul pentru care este atât de important să aveți un bankroll atunci când intrați în cazinou este că este un memento nu atât de subtil că nu ar trebui să continuați să jucați jocuri de noroc odată ce ați atins o anumită sumă de pierderi. Împiedică o zi proastă la cazinou să vă rănească grav din punct de vedere financiar.

Când îți pui banii deoparte, următorul pas al creării unui bankroll este determinarea unui procent sau a unei game între care poți plasa pariuri.

2. Nu faci niciodată pauze

Vă voi permite să pătrundeți într-un secret – fiecare joc din cazinou (cu excepția pokerului) este ușor înclinat în favoarea casei. Asta înseamnă, statistic vorbind, cu cât pariați sau jucați mai mult, cu atât este mai probabil să pierdeți bani.

Indiferent dacă voi câștigați sau nu, este crucial să vă îndepărtați din când în când pentru a recalibra. Dacă vă confruntați cu o problemă fierbinte, acest lucru poate fi deosebit de dificil, dar să vă îndepărtați înainte ca norocul să se întoarcă în cealaltă direcție poate fi cel mai bun lucru pe care îl puteți face.

Este complet de înțeles că, în căldura unui rulete cu bani reali sau a unui joc de blackjack pe care îl veți atrage în acțiune, acest lucru este dificit. Pentru a combate această inevitabilitate, încercați să setați un cronometru de 30 de minute pe telefonul dvs. mobil care vă va alerta să faceți o tură în jurul cazinoului, să folosiți toaleta sau să faceți orice altă activitate în afară de jocurile de noroc.

Chiar și celor mai buni jucători le este greu să se gândească clar atunci când sunt în mijlocul unei serii. Nu vă lăsați victimă, utilizând trucul temporizatorului.

3. Alegi jocurile greșite

Un lucru pe care pur și simplu nu-ți poți permite să-l treci cu vederea atunci când încerci să ieși din cazinoul din față sunt chiar jocurile pe care le joci. Da, există mai multe altele care vă oferă aproximativ aceleași cote, dar unele trebuie evitate în totalitate.

Din păcate, sloturile se situează aproape de partea de sus a listei de jocuri care nu ar trebui să fie jucate de jucătorii care speră să își maximizeze contul. Deși sunt distractive, ușoare, captivante și ocazional pot duce la un jackpot mare, riscul nu se potrivește cu recompensa potențială.

În afară de simpla examinare a cotelor implicate de sloturi, este important să luați în considerare un alt factor – numărul de ture pe care le puteți parcurge într-un timp scurt.

După cum am menționat anterior, toate jocurile sunt ușor înclinate în favoarea casei. Cu cât pariați sau jucați mai mult, cu atât este mai probabil că veți avea în cele din urmă numerele să regreseze la medie, ceea ce vă va duce la pierderi. Însă jucați responsabil!

Cu sloturile, puteți face sute de rotiri într-o oră, ceea ce înseamnă că este mai probabil ca probabilitățile statistice să apară și aceasta este o veste proastă pentru jucători.

Nu voi spune că sloturile nu trebuie jucate niciodată, dar nu trebuie jucate niciodată pentru perioade lungi de timp. Dacă reușești să câștigi bani, renunță înainte ca lucrurile să înceapă să meargă invers.

O altă greșeală pe care jucătorii o fac adesea și care îi costă este alegerea blackjackului 6/5. Majoritatea jocurilor de blackjack plătesc 3/2, ceea ce înseamnă că veți obține o plată mai mare dacă atingeți blackjack-ul.

Lucrul dificil la acesta este că de multe ori nu veți observa diferența dacă nu o căutați în mod activ. Înainte de a juca orice joc de blackjack, asigurați-vă că este 3/2 și nu 6/5. Este aproape o garanție că există unul undeva în cazinou.

Recomandări: