Virgil Ianţu, proiect inedit alături de fiica sa

În pragul sărbătorilor de iarnă, Virgil Ianţu a pozat alături de fiica sa Jasmina pentru o campanie care îşi propune să reintegreze în societate oamenii străzii.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Virgil Ianţu, proiect inedit alături de fiica sa

În pragul sărbătorilor de iarnă, Virgil Ianţu a pozat alături de fiica sa Jasmina pentru o campanie care îşi propune să reintegreze în societate oamenii străzii. Artistul a demonstrat de-a lungul vremii că nu este genul de persoană indiferentă şi s-a implicat fără ezitare în campanii umanitare.
 
„Puteam să fiu eu! Puteam să fiu singur sau alături de copilul meu! Cum ai fi reacţionat dacă ne vedeai aşa, pe stradă? Ştiu, nu ţi-ar fi venit să crezi, dar ai fi făcut ceva? Te-ai fi oprit să-mi asculţi povestea? M-ai fi întrebat dacă ne e frig, dacă ne e foame? Hai să nu rămânem indiferenţi faţă de cei care au nevoie de noi, eu am ales să-i ajut. Este vorba despre o nouă campanie socială căreia mă alătur , “Puteam să fiu eu! Viaţă din sens opus”, care îşi propune să reintegreze în societate oamenii străzii, oferindu-le o nouă şansa, un viitor mai bun”, spune Virgil Ianţu.

„În urmă cu doi ani am ales să mă implic în mod activ şi direct în campania “Sunt un ţăran”, pentru susţinerea valorilor autentice româneşti.  A urmat anul acesta “1 iunie, zi liberă”, pentru ca fiecare copil să aibă şansa să petreacă Ziua Copilului alături de părinţii săi. Ambele campanii au fost premiate de industria creativă. Pe lângă asta, cu ajutorul societăţii civile, am reuşit să realizăm obiectivele campaniilor precedente şi ne dorim să avem rezultate pozitive şi în ceea ce priveşte ajutorul pe care este de dorit să-l oferim celor care au nevoie. Şi tu poţi să ajuţi, implică-te, pentru că puteai să fii chiar tu! www.viatadinsensopus.ro„, mai spune vedet.

 
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”