Tricou revoltător, retras de pe un site de shopping

Tricoul a fost retras de pe un site de shopping după ce mesajul a stârnit numeroase controverse în mediul online.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Tricou revoltător, retras de pe un site de shopping
FOTO: 123rf.com / Tricou revoltător, retras de pe Amazon. Mesajul de neimaginat te face să chemi poliţia pe loc!

Din ce vedem pe piaţă, oamenii chiar nu mai ştiu ce să inventeze ca să facă bani şi, de cele mai multe ori, nici nu-ţi imaginezi că ai putea vedea vreodată aşa ceva. Pe lista produselor controversate de pe piaţă se află şi un tricou cu un mesaj deloc potrivit, care a fost scos de pe un site de shopping după ce a stârnit revolta mai multor persoane.

Un brand de haine pentru copii care îşi vinde produsele pe un site de shopping deţinea în colecţie un tricou vulgar cu mesajul ”Daddy’s Little Slut”, încă din luna iunie 2019. Potrivit The Independent, preţul produsului chiar a fost redus la jumătate. Totodată, piesa vestimentară este descrisă de brandul internaţional ca fiind ”potrivită” pentru diferite ocazii ca ”petreceri aniversare, botezuri, nunţi, şedinţe foto, uz zilnic, la locul de joacă” şi se menţionează că este un tricou unisex, ideal atât pentru fetiţe, cât şi pentru băieţei.

Piesa vestimentară a stârnit controverse în mediul online, în special pe Twitter unde, utilizatorii au făcut solicitări către platforma de shopping să scoată produsul. Jurnalistul Yashar Ali a postat o captură cu piesa vestimentară care, ulterior, a devenit virală.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”