Topul sfaturilor de slăbire de la Carmen Brumă

Cu un corp tonifiat şi o piele impecabilă, Carmen Brumă este vedeta de pe coperta de iunie a revistei “Ce se întâmplă, doctore?”. Iar pentru a fi în formă, face zilnic sport acasă şi respectă alte câteva reguli de bază.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Topul sfaturilor de slăbire de la Carmen Brumă

 

Cu un corp tonifiat şi o piele impecabilă, Carmen Brumă este vedeta de pe coperta de iunie a revistei “Ce se întâmplă, doctore?”. Iar pentru a fi în formă, face zilnic sport acasă şi respectă alte câteva reguli de bază.

“Mănânc zahăr doar o dată pe săptămână. Aşa, ca principiu, 80% din timp încerc să respect toate regulile de nutriţie pe care le-am enumerat de foarte multe ori. Şi în restul timpului, mănânc şi lucruri care îmi plac şi care nu sunt neapărat într-o listă a alimentelor sănătoase.
În timpul săptămânii, nu greşesc cu nimic culinar vorbind, iar sâmbăta şi duminica am voie să mănânc lucruri de care îmi e poftă: prăjituri, pizza” declară Carmen Brumă în cel mai recent număr “Ce se întâmplă, doctore?”.

Vedeta face şi un top al sfaturilor de slăbire şi menţinere a greutăţii optime printre care amintim respectarea orarului de 3 mese pe zi plus 2 gustări, evitarea combinaţiilor carne-cartofi, pâine-carne, paste-carne şi a carbohidraţilor la masa de seară.

Carmen Brumă este creativă în bucătărie, printre reţetele sale favorite numărându-se shaorma cu avocado, roşii, pătrunjel, cu lipie făcută din făină de quinoa.

Combinaţia de sport şi dietă echilibrată o ajută şi pe Magda Pălimariu, prezentatoarea rubricii “Vremea” de la PRO TV să arate impecabil în pantaloni scurţi şi bustieră, într-un pictorial sport pentru ediţia de iunie a celei mai citite reviste de sănătate şi frumuseţe din România.

”Sportul este o parte esenţială din viaţa mea şi îmi doresc să păstrez tot restul vieţii apetenţa pentru mişcare. Nu numai că mă ajută să mă menţin în formă, dar contribuie şi la buna funcţionare a inimii, a sistemului circulator, a plămânilor, ca să nu mai spun că este util şi în combaterea stresului” spune Magda Pălimariu.


La începutul verii generoase la capitolul ”legume şi fructe”, Oana Cuzino trece în revistă regulile slăbirii în cazul copiilor care se confruntă cu probleme de greutate. ”Important este că la copii nu se practică ideea de restricţie, pentru a nu crea probleme psihologice cu consecinţe ulterioare, cum ar fi anorexia ori bulimia.

Pe de altă parte, există riscul ca o dietă restrictivă să priveze copilul de unele vitamine şi minerale specifice unei alimentaţii diverse, aşa că se intervine mai degrabă la excese, la temperarea lor” spune Oana Cuzino în articolul dedicat slăbirii în familie.

Tot din numărul de iunie al revistei ”Ce se întâmplă, doctore?” cititoarele pot afla care sunt cele mai bune metode de menţinere a sănătăţii şi frumuseţii unghiilor, cum se prepară îngheţata care nu îngraşă, cum pot fi feriţi copiii de agresiunea razelor ultraviolete şi care sunt riscurile sedentarismului pentru coloana vertebrală.

 

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân