Tendinţe scandinave în noile colecţii de mobilier de grădină

Produsele din noua colecţie de grădină au o puternică amprentă scandinavă şi vorbesc despre petrecerea timpului liber în natură.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Tendinţe scandinave în noile colecţii de mobilier de grădină

Cele trei trenduri ale verii 2019 de la Jysk în materie de decoraţiuni sunt: Harmony, Sunbaked şi Nordic Light.

NORDIC LIGHT este inspirată de lumina verilor scandinave, de mare şi de păduri, care include produse în tonuri de albastru şi verde. Este un stil simplu, minimalist, care foloseşte ton pe ton.

HARMONY este o tendinţă care se bazează pe tonuri neutre, de la gri deschis până la gri închis şi maro. Un cuvânt important pentru acest trend este calmul. Contine multe produse realizate din ratan, din sfoară, din iarbă de mare, şi produse realizate din piatră precum vaza HARRY, care imită dunele de nisip.

Tendinţa SUNBAKED este feminină, include produse cu franjuri, culori precum roz prăfuit, precum şi produse realizate din bambus, un material foarte popular în acest sezon. Este un trend inspirat de stilul boho, cu produse din ceramică cu aspect handmade.


Între noile piese de mobilier de grădină se remarcă gama de mobilier din bambus BAMLE, care include şezlong, scaun de plajă, măsuţă şi bancă de grădină. Bambusul este un material durabil, uşor de întreţinut, care oferă grădinii sau terasei un aspect exotic şi interesant. Un alt highlight al colecţiei este gama BEDER, care include canapea de terasă, pat de zi, masă şi bancă de grădină cu un aspect retro inspirat din designul anilor ’60.


“Produsele din noua colecţie de grădină au o puternică amprentă scandinavă şi vorbesc despre petrecerea timpului liber în natură. Ele construiesc o punte emoţională între oameni şi natură, o conexiune importantă pentru danezi. Scandinavii iubesc activităţile în aer liber şi profită cât mai mult de lunile de vară, de aceea pentru ei e important ca spaţiul exterior al locuinţei să fie primitor şi să aibă acea atmosferă hygge specifică”, a declarat Alex Bratu, Country Manager JYSK România şi Bulgaria. 

În acest an, compania daneză a inclus în sortimentul de grădină şi produse care să dea mai multă culoare spaţiului exterior. Un exemplu sunt scaunele de grădină SANDVED cu cadru din oţel şi şezut din plastic, disponibile în cinci culori – verde, roz, albastru, gri şi negru, şi umbrelele de grădină AGGER, disponibile în patru culori.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”