Sore a slăbit 8 kilograme. Iată cum!

Sore a câştigat locul doi la “Dansez pentru tine” şi povesteşte în noul număr al revistei “Ce se întâmplă, doctore?” ce impact au avut antrenamentele asupra organismului.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Sore a slăbit 8 kilograme. Iată cum!

Sore a câştigat locul doi la “Dansez pentru tine” şi povesteşte în noul număr al revistei “Ce se întâmplă, doctore?” ce impact au avut antrenamentele asupra organismului.

“Corpul şi condiţia fizică de acum au rezultat în urma competiţiei. E adevărat, am material genetic bun însă sportul face minuni. Două luni de antrenamente intense m-au adus la mult speratele pacheţele, la muşchi definiţi şi la rezistenţă la efort. Ţine doar de mine acum să menţin ceea ce am acumulat, o să încep să merg la sală dar tot axat pe dans, la clase de cardio – zumba şi dance” spune Sore care a slăbit 8 kilograme după “Dansez pentru tine” şi care descrie pe larg în revistă dieta pe care o ţine pentru a-şi menţine silueta.

Pentru că suntem în sezonul răcelilor, Oana Cuzino oferă în numărul de ianuarie-februarie al revistei “Ce se întâmplă, doctore?” soluţii pentru a combate simptomele neplăcute. “Nu ocoliţi ceapa şi usturoiul: sunt cele mai puternice antibiotice naturale, cunoscute şi apreciate încă din antichitate pentru proprietăţile şi efectele lor benefice asupra sănătăţii, iar cercetările moderne n-au făcut decât să confirme ceea ce strămoşii noştri ştiau.

Vitaminele A şi E şi mineralele ca potasiul, calciul, fierul şi sulful fac ca aceste ingrediente să ne ajute să ne menţinem sănătatea. Usturoiul îşi pierde din proprietăţi atunci când este gătit, aşa că cel mai bine este să îl consumaţi în formă crudă, 1-2 căţei pe zi” recomandă Oana Cuzino în paginile celei mai citite reviste de sănătate şi frumuseţe din România.

Luana Ibacka este protagonista unui pictorial sport în “Ce se întâmplă, doctore” alături de antrenorul său şi se declară împotriva curelor de slăbire. “A mânca mai puţintel şi mai cu atenţie, DA, a-ţi alege combinaţiile alimentare, DA. Dar a supune organismul la suprimări totale alimentare mi se pare o decizie extremă, mai ales dacă nu este vorba despre un regim medical sau făcut într-un centru unde eşti supravegheat. |mi plac câte o cură de detoxifiere şi câte o săptămână de hrană lichidă, colaborez cu o clinică de gen şi ştiu cât este de important să te investighezi înainte şi după o curăţire a organismului” declară Luana Ibacka.

Tot din ultimul număr al revistei “Ce se întâmplă, doctore?” cititoarele pot afla totul despre beneficiile masajelor cu miere, ulei de argan şi ulei de cânepă, pot descoperi cum să gătească meniuri hiperproteice şi sosuri sănătoase şi cum se pot lăsa de fumat. De asemenea, din revistă nu lipsesc trucurile de machiaj pentru blonde, aventurile pofticioasei mereu la dietă în Thailanda şi tendinţele din 2014 în ceea ce priveşte dieta, sportul, relaxarea şi sănătatea familiei.

Noul număr al revistei “Ce se întâmplă, doctore?” va fi disponibil pe piaţă începând de sâmbătă, 28 decembrie.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân