Smiley, piesă-terapie pentru relaţiile de iubire. Filmările au fost făcute în deşert, la 50 de grade

Smiley lansează o nouă piesă-terapie pentru relaţiile de iubire.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Smiley, piesă-terapie pentru relaţiile de iubire. Filmările au fost făcute în deşert, la 50 de grade
Smiley, piesă-terapie pentru relaţiile de iubire. Filmările au fost făcute în deşert, la 50 de grade

Smiley lansează o nouă piesă intitulată ”My Love”, o piesă-terapie pentru relaţiile de iubire încercate de timp şi timpuri, care a fost scrisă în Statele Unite ale Americii alături de compozitori care au făcut muzică pentru Michael Jackson, Whitney Houston, Enrique Iglesias, Jessie J sau French Montana.

“Piesa My Love este ca o declaraţie de dragoste pe viaţă, este o invitaţie la neuitare a momentelor care leagă doi oameni”, explică Smiley. “Îmi doresc ca cei care o ascultă să se simtă bine, să îşi ia perechea la dans şi să se bucure de moment sau, daca sunt singuri, să-şi amintească de persoana iubită”, continuă artistul.

”My Love” este o piesă banku, un stil muzical nou, ca un mix de reggae, dancehall şi pop. Videoclipul este filmat în America de către Edward Aninaru, la Salvation Mountain din Deşertul Californian, o construcţie plină de simboluri, dedicată credinţei şi iubirii. Deşi este un loc deschis vizitatorilor şi celor care vor să mediteze, filmările la Salvation Mountain se fac doar pe baza unei aprobări şi a compatibilităţii dintre artist cu opera sa şi valorile pe care le reprezintă spaţiul. După ce i-au studiat activitatea şi muzica, cei de la Salvation Mountain au remarcat vibe-ul piesei ”Acasă” şi i-au primit cu bucurie pe Smiley şi echipa sa pentru filmări.

”Filmările au durat o zi întreagă şi pot să spun că mi-a fost cel mai cald din toată viaţa mea, cred că erau în jur de 50 de grade. În plin deşert, fără niciun pic de umbră şi sub un soare puternic, am rezistat până la urmă şi a ieşit un clip bun”, povesteşte Smiley.

Filmările clipului au fost făcute alături de un fotomodel exotic din Los Angeles.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”