Si in 2012 iubiti lucrurile cu adevarat valoroase!

M-a amuzat odata un copil care definea proverbele ca pe "expresii care nu se demodeaza niciodata". Asa si noi! In 2012 implinim 10 ani de cand va indemnam la ProTV "sa iubiti sanatatea, ca-i mai buna decat toate". Si iata cum si proverbele si sanatatea se pare ca raman "pe val", mai ales acum cand oamenii incep sa puna mai mult pret pe ea.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Si in 2012 iubiti lucrurile cu adevarat valoroase!
Si in 2012 iubiti lucrurile cu adevarat valoroase!

M-a amuzat odata un copil care definea proverbele ca pe „expresii care nu se demodeaza niciodata”. Asa si noi! In 2012 implinim 10 ani de cand va indemnam la ProTV „sa iubiti sanatatea, ca-i mai buna decat toate”. Si iata cum si proverbele si sanatatea se pare ca raman „pe val”, mai ales acum cand oamenii incep sa puna mai mult pret pe ea.

Si cum sa fie altfel? Ar fi si pacat acum, cand traim in epoca celor mai spectaculoase tehnologii si descoperiri medicale, din ce in ce mai la indemana, sa traim doar in abuzuri asupra propriului organism, fara a-i intinde o mana de antioxidanti, o terapie laser, o dieta inteligenta ori macar o pereche de kangoo boots. Pentru cei care au tendinta de a incepe mai rezervati noul an, eu am doar un scurt mesaj: priviti cu atentie coperta noastra!

Din aceasta fotografie, Teo ne zambeste cu maximum de optimism si cu bucuria de a trai. Priviti-o cu atentie va rog si luati aminte, fiindca este starea unui om care si-a revenit spectaculos din coma si 4 operatii si ne da cateva lectii de viata incat nu ne mai trebuie sa ne preocupam de nimicuri! Mai bine sa meditam putin la adevaratele valori si sa scapam de obsesii, de idei preconcepute care ne incarca cu griji in plus. Eu zic sa mancam natural, cu placere, sa ne miscam din abundenta si sa facem fiecare zi o Sarbatoare.

Sa savuram cumpatate deserturile, sa ne bucuram de fiecare ora petrecuta la sala si sa nu cadem in extrema slabitului excesiv. Si sa ne uitam prin gradina pofticioasei noastre celebre care e plina de verva vorbind despre mancare. Si evident sa nu ne lasam prada teoriilor lui 2012 pentru ca anii trec oricum, si cu bune, si cu rele. Si pe masura ce ei se duc, ne aducem aminte ca am mai depasit catastrofe anuntate si in 2000 si in 2009, pentru ca mereu se gasesc niste pesimisti sa tipe mai tare decat noi, restul populatiei, mai vesele.

Sanatate sa fie din belsug si sa ne reamintim mereu ca viata e mai distractiva decat pare!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andreea Groza - Redactor colaborator
Mă întâlnesc în fiecare zi cu doctori. Pentru cei mai mulţi pământeni, care nu sunt ipohondri, probabil, acest comportament pare ciudat. Dar socializăm în cadrul unor interviuri în care noi, echipa, încercăm să aflăm poveşti scurte şi concise despre cum putem să funcţionăm optim. Fiecare ...
citește mai mult
Si superbii plang cateodata…
Si superbii plang cateodata…
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”