Selena Gomez, diagnosticată cu tulburare bipolară

Selena Gomez a fost diagnosticata cu tulburare bipolara la doar 27 de ani.
07.04.2020
Selena Gomez, diagnosticată cu tulburare bipolară
FOTO: shutterstock / Selena Gomez, diagnosticată cu tulburare bipolară

Selena Gomez a avut un moment de sinceritate în social media, în urma unei sesiuni Live alături de cântăreaţa Miley Cyrus, în care le-a dezvăluit fanilor că a fost diagnosticată cu tulburare bipolară.

În urmă cu câteva zile, artista în vârstă de 27 de ani s-a alăturat cântăreţei Miley Cyrus pe Instagram pentru seria Bright Minded, unde a discutat despre momentul în care a realizat că este bipolară, în urma unei vizite la spitalul McLean din Boston, Massachusetts.

”Sunt din Texas şi pur şi simplu nu ştim cum să vorbim despre bolile mintale”, a spus Selena. ”Trebuie să arăţi că eşti bine. Dar apoi văd cum furia prinde contur în rândul copiilor şi adolescenţilor, a tinerilor adulţi, pentru că îşi doresc asta. Simt că atunci când am reuşit în sfârşit să spun ce aveam de spus, mi-am dorit să ştiu totul despre asta. Şi astfel a dispărut teama”, a adăugat artista.

”Când am început să cunosc mai multe informaţii, m-a ajutat cu adevărat. Nu mă mai sperie odată ce ştiu despre ce este vorba. Când eram mică, mă temeam de fulgere şi mama îmi cumpăra diferite cărţi despre fulgere”, povesteşte artista. ”Mi-a spus >. Şi a funcţionat”, a mai spus Selena.

Nu este prima oară când Selena Gomez se deschide în faţa lumii în privinţa problemelor cu care s-a confruntat. În trecut, cântăreaţa a discutat despre lupta cu anxietatea şi depresia, mărturisind că sutn două efecte adverse provocate de boala lupus de care suferă. Să nu uităm că tânăra a mai trecut printr-un episod destul de tragic. Mai exact, momentul în care tot din cauza bolii lupus şi a complicaţiilor severe apărute ulterior, Selena a avut nevoie de un transplant de rinichi. Prietena ei cea mai bună, actriţa Francia Raisa, s-a oferit să-i doneze acest organ, urmând o perioadă lungă de recuperare în urma intervenţiei chirurgicale.

”Am descoperit că anxietatea, atacurile de panică şi depresia sunt reacţii adverse ale bolii lupus, care sunt adevărate provocări”, a povestit artista în 2016. ”Vreau să fiu pro-activă şi să mă concentrez asupra menţinerii stării mele de sănătate şi fericirii, aşa că am decis că cel mai bun lucru pe care-l pot face este să iau o pauză în carieră”, a continuat Selena.

Alexandra Necsoiu
Alexandra Necsoiu

ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, alexandra.necsoiu@m.ro

Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Nora Neghină, psiholog: cel mai des întâlnite dependențe la români
Recomandări:
Ceața, frigul și umezeala – ce impact negativ au asupra sănătății
Ceața, frigul și umezeala – ce impact negativ au asupra sănătății
Depresia poate fi învinsă (Studiu)
Depresia poate fi învinsă (Studiu)