Sam Smith, infectat cu COVID-19? Artistul şi-a stabilit singur diagnosticul

Sam Smith a dezvăluit într-un interviu că s-a confruntat cu simptome specifice COVID-19.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Sam Smith, infectat cu COVID-19? Artistul şi-a stabilit singur diagnosticul
FOTO: shutterstock / Sam Smith, infectat cu COVID-19? Artistul şi-a stabilit singur diagnosticul

Deşi nu s-a testat până acum de coronavirus, Sam Smith şi sora lui au mărturisit că s-au confruntat cu simptome specifice virusului COVID-19.

”Nu m-am testat, dar ştiu că îl am (n.r.- coronavirusul)”, a declara artistul în vârstă de 27 de ani în timpul unei discuţii live cu prezentatorul de televiziune Zane Lowe. ”Îmi asum să spun asta pentru că am citit şi tot ce am simţit duce la asta. Deci da, sunt sigur că am”, a adăugat Sam Smith.

Cântăreţul, ale cărui simptome au început să apară înainte ca Marea Britanie să fie afectată de COVID-19, a dezvăluit că la o săptămână mai târziu, sora lui ”a început să aibă aceleaşi simptome”. Pentru a fi siguri că nu-şi pun familia în pericol, cei doi au decis să se autoizoleze pentru trei săptămâni.

”Am o bunică în vârstă şi nu voiam să riscăm”, a spus Sam Smith.

Cântăreţul a vorbit despre perioada de izolare şi efectele pe care le-a avut asupra lui, mai ales că, la fel ca în cazul multora dintre noi, viaţa lui a suferit câteva schimbări.

”În primele două săptămâni îmi tot spuneam >”, a povestit câştigătorul premiului Grammy.

Din cauza pandemiei de coronavirus, artistul a anunţat că va întârzia lansarea noului său album, dar şi decizia de a-l redenumi.

”Ultimii doi ani au fost pentru mine doi ani de tranziţie. Sunt obişnuit cu sentimentul de a încerca lucruri diferite”, a explicat artistul.

Până acum, lista vedetelor care s-au confruntat cu coronavirusul este în continuă creştere. Cântăreaţa Pink, actorul Tom Hanks şi soţia lui Rita Wilson, actorul Idris Elba, Prinţul Charles şi premierul britanic Boris Johnson sunt doar câteva dintre numele cunoscute care au fost testate pozitiv cu COVID-19. Recent, soţia actorului Tom Hanks a vorbit într-un interviu despre experienţa cu noul coronavirus, dar şi efectele severe pe care le-a resimţit în urma tratamentului care i-a fost administrat.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”