Să aveţi un aprilie luminos şi fără griji!

Dacă este deja "trend alimentar", atunci să îl încorporăm cu plăcere în tradiţiile noastre milenare culinare! Vorbim despre raw-food, mâncarea vegetariană, crudă, chiar acum, în pragul Paştelui, când tot românul mai ţine smerit câte un post, măcar miercuri sau vineri, visând la detoxifieri şi purificare.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Să aveţi un aprilie luminos şi fără griji!

Dacă este deja „trend alimentar”, atunci să îl încorporăm cu plăcere în tradiţiile noastre milenare culinare! Vorbim despre raw-food, mâncarea vegetariană, crudă, chiar acum, în pragul Paştelui, când tot românul mai ţine smerit câte un post, măcar miercuri sau vineri, visând la detoxifieri şi purificare.

Aşa că la fix vine propunerea noastră de a explora împreună diverse reţete de mâncare fără foc, alături de beneficiile verdeţurilor şi grăsimilor ce slăbesc. Nu faceţi pe Toma Necredinciosul, vă rog, să ştiţi că ele chiar există şi funcţionează.

Dar să revenim la oile noastre de primăvară şi la mieii de Paşte, care apropo, vine peste noi, deşi parcă mai ieri a fost Crăciunul şi ne plângeam că nu avem zăpadă. Şi la Toma. Nu la Toma Necredinciosul, ci la Toma, un băieţel frumuşel şi năzdrăvan, fiul unei mămici înzestrate cu calm şi căldură, care rezistă cu brio provocărilor lansate de el. Este vorba despre prezentatoarea de ştiri Adriana Muraru, veşnic drăguţă, serioasă şi solicitată la maximum de băieţelul inteligent, care şi-ar dori o fabrică de… ciocolată!

Pentru mămicile care vor să se menţină în formă, avem luna aceasta sfaturi diverse: de exemplu, vrem să le convingem să facă mai mult sport, precum vedetele de la Hollywood, multe având deja la activ câte 2, 3 copii.

Apoi, le arătăm care sunt cele mai bune metode de revigorare facială, de ale căror efecte antistres beneficiază întregul organism. Masajul facial clasic poate fi completat din când în când şi de varianta „turbo”, adică mai modernul frate, masajul endermologic facial, care se pare că face vâlvă în toate saloanele din lume.

Le facem cunoştinţă şi cu câteva balerine de la Opera Naţională Română, adevărate monumente de voinţă. Şi le prezentăm şi cele mai bune remedii pentru alergii, dar şi pentru anumite simptome supărătoare ale bolilor de sezon.

Aşa că înarmate cu cele mai hot informaţii, vă doresc Sărbători Pascale fericite şi cât mai multă energie pozitivă!

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Cum recunoaştem uleiul de măsline fals
Cum recunoaştem uleiul de măsline fals
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân