S-au despărţit după 10 ani de căsnicie!

"Cu inima plină de tristeţe am decis să ne despărţim", au scris cele două vedete, care s-au căsătorit pe 5 decembrie 2003, într-un mesaj comun, publicat pe site-ul actriţei americane.
  • Publicat:
  • Actualizat:
S-au despărţit după  10 ani de căsnicie!

Actriţa americană Gwyneth Paltrow şi cântăreţul britanic Chris Martin, solistul trupei Coldplay, au anunţat marţi că s-au despărţit, după ce în ultimii ani au dezminţit de mai multe ori zvonurile despre destrămarea cuplului, informează AFP, citată de Mediafax.

„Cu inima plină de tristeţe am decis să ne despărţim”, au scris cele două vedete, care s-au căsătorit pe 5 decembrie 2003, într-un mesaj comun, publicat pe site-ul actriţei americane, goop.com.

Mesajul, intitulat „Despărţire gândită îndelung”, este ilustrat cu o fotografie în care cuplul apare zâmbitor, pe o pajişte însorită şi proaspăt cosită.

„Am muncit din greu de peste un an, uneori împreună, alteori individual, pentru a vedea ce mai era încă posibil pentru noi, dar am ajuns la concluzia că, deşi ne iubim foarte mult, vom rămâne despărţiţi”, au adăugat cele două vedete.
Gwyneth Paltrow, în vârstă de 41 de ani, şi Chris Martin, în vârstă de 37 de ani, spun că vor fi „întotdeauna o familie (…). Dintr-un anumit punct de vedere, nu am fost niciodată aşa de apropiaţi ca acum”.

Cuplul are doi copii: o fiică, Apple, în vârstă de 9 ani, şi un fiu, Moses, în vârstă de 7 ani.

„Suntem, înainte de toate, părinţii a doi copii incredibil de minunaţi şi vă cerem ca intimitatea noastră să fie respectată în acest moment dificil. Am avut întotdeauna o viaţă de cuplu departe de privirile indiscrete şi sperăm să putem continua în acelaşi fel, în condiţiile în care ne-am angajat într-o despărţire îndelung gândită”, au adăugat cele două vedete.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân