S-a terminat cu colindatul, să pornim cu alergatul – Prima Ieşire ProSport

Eveniment Pro Sport 18 ianuarie - spune da invitaţiei de a face mişcare în aer liber! Te aşteptăm sâmbătă, 18 ianuarie, de la 11:00, în parcul Herăstrău din Bucureşti, intrarea Charles de Gaulle.
  • Publicat:
  • Actualizat:
S-a terminat cu colindatul, să pornim cu alergatul - Prima Ieşire ProSport

Ionela Tîrlea şi Virgil Căruţaşu spun prezent invitaţiei lansate de ProSport şi vor participa la Prima Ieşire!

Sâmbătă, 18 ianuarie, de la 11:00, în parcul Herăstrău din Bucureşti, intrarea Charles de Gaulle, bucureştenii sunt aşteptaţi  la a II-a ediţie a evenimentului Prima Ieşire ProSport.

Anul trecut, la prima ediţie în ianuarie 2013, pe un ger aspru, câteva zeci de oameni, tineri şi vârstnici şi-au demonstrat curajul şi dorinţa de a face mişcare. Anul acesta se pare că vremea este de partea noastră. Tocmai de aceea, scuzele sunt inutile. ProSport vă îndeamnă să faceţi puţină mişcare, fie pe jos, fie cu bicicleta.

Ionela Tîrlea, vicecampioană olimpică de la Atena (400 m g) şi Virgil Câruţaşu, manager al selecţionatei României de baschet masculine se alătură iniţiativei ProSport şi vor da startul în cele două ture.

Doritorii de mişcare sunt aşteptaţi începând cu ora 10.30 pentru înscrieri. Vor fi recompensaţi cu o porţie bună de sănătate şi cu un ceai fierbinte la final.

Detalii şi înscrieri pe www.facebook.com/ProSportPrimaIesire.
 

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”