Romanilor le place cartea

Peste 75% dintre romani citesc carti cel putin o data pe luna, dintre care 23,1% citesc zilnic.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Romanilor le place cartea
Romanilor le place cartea

Peste 75% dintre romani citesc carti cel putin o data pe luna, dintre care 23,1% citesc zilnic, potrivit unui studiu comandat de o librarie on-line despre importanta pe care o acorda romanii lecturii si factorii relevanti pentru ei atunci cand fac o achizitie de carte.

Datele au fost obtinute in urma unui sondaj de opinie realizat pe site-ul ivox.ro, la care au participat 5.451 de persoane. Romanii citesc in special pentru a-si dezvolta gandirea (76,7%) si limbajul (71,2%), insa si pentru a se relaxa (68,2%).

 

Sursa: ivox.ro

 
Urmărește CSID.ro pe Google News
Andra Nastase - Redactor
Nascuta intr-o familie cu bunici iscusite la gatit, din ale caror maini ieseau prajituri demne de Cartea Recordurilor categoria Gusturi Divine, inzestrata cu un metabolism extrem de capricios, a se citi lenes, si indragostita de tot ce inseamna delicatesa pe lumea asta, Pofticioasa scrie despre telina ...
citește mai mult
Elena Nistor - Redactor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”