Românii nu mai vor mobilier de plastic în grădini

Deşi plasticul este uşor de folosit, românii au început să se reorienteze atunci când cumpără mobilier de grădină.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Românii nu mai vor mobilier de plastic în grădini
Românii nu mai sunt atât de interesaţi de mobilier de plastic pentru grădini, foto Kika

Potrivit informaţiilor date presei de un mare retailer de mobilier de grădini, românii au devenit tot mai selectivi atunci când vine vorba de alegerea mobilierului potrivit pentru spaţiile de relaxare. Tendinţele de cumpărare ale românilor s-au schimbat destul de mult pe această categorie, de la tipurile de materiale pentru mobilierul de grădină până la bugetul alocat.

„De la an la an, înregistrăm creşteri semnificative pe această categorie de produse, atât din punct de vedere al vânzărilor, cât şi din punct de vedere al materialelor şi al funcţionalităţii produselor alese. Dacă în urmă cu câţiva ani, mobilierul din metal sau plastic era în topul preferinţelor românilor, acum observăm o apreciere mai mare pentru mobilierul din rattan artificial care este mult mai comod”, a precizat Ruxandra Apostolică, marketing manager.

Astăzi clienţii se orientează spre soluţii complete de amenajare a locului de relaxare (balcon/grădină). Cele mai apreciate sunt seturile care includ atât fotolii, cât şi măsuţă de cafea în acelaşi model, dar şi cele cu mese înalte de tip dining, potrivite pentru a servi masa.

Tendinţele anului 2019 în materie de amenajări grădini


Pentru amenajarea spaţiului de relaxare din grădină sau balcon, se preferă mobilierul practic şi economic ca spaţiu. Mobilierul are un design smart, care permite o depozitare uşoară, este multifunţional şi poate fi integrat cu uşurinţă în spaţiul de acasă. Astfel, un colţar poate fi transformat cu uşurinţă în două canapele mici pentru o întâlnire în aer liber mai puţin formală. Şi în România, se pot achiziţiona mese a căror înălţime se ajustează sau patul care ascunde o măsuţă de cafea sau se transformă într-o bancuţă. 

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”