Rita Wilson, soţia lui Tom Hanks, a suportat o mastectomie dublă fiind diagnosticată cu cancer mamar

Ea spune că a fost diagnosticată cu cancer mamar după ce a cerut o a doua interpretare a rezultatelor mamografiei sale anuale, în ciuda faptului că prima interpretare nu detectase nicio formă de cancer.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Rita Wilson, soţia lui Tom Hanks, a suportat o mastectomie dublă fiind diagnosticată cu cancer mamar

 

Rita Wilson, soţia actorului american Tom Hanks, a suportat, săptămâna trecută, o mastectomie dublă, după ce a fost diagnosticată recent cu cancer mamar, informează contactmusic.com, citata de Mediafax.

Actriţa, în vârstă de 58 de ani, care trebuia să joace în această perioadă pe Broadway, New York, în spectacolul de teatru „Fish in the Dark”, a decis să intre în concediu medical, după ce a fost diagnosticată cu cancer mamar la începutul lunii aprilie.

Ea spune că a fost diagnosticată cu cancer mamar după ce a cerut o a doua interpretare a rezultatelor mamografiei sale anuale, în ciuda faptului că prima interpretare nu detectase nicio formă de cancer. În urma celei de-a doua interpretări, actriţa americană a decis să facă o mastectomie dublă.

„Săptămâna trecută, cu soţul meu alături de mine şi cu sprijinul şi dragostea familiei şi prietenilor, am suportat o mastectomie dublă şi o intervenţie de reconstrucţie mamară, după ce am fost diagnosticată cu cancer mamar. Acum sunt în convalescenţă şi, cel mai important, medicii se aşteaptă să beneficiez de o vindecare completă. De ce este aşa? Pentru că am detectat boala într-un stadiu incipient, pentru că am medici excelenţi şi pentru că am cerut o a doua opinie”, a declarat actriţa americană pentru revista People.

„O prietenă care a avut cancer mamar mi-a sugerat să cer o a doua opinie, iar instinctul mi-a spus că era un lucru pe care trebuia să îl fac. Un al doilea medic a găsit un carcinom lobular invaziv. Diagnosticul său – cancer – a fost confirmat apoi de un alt medic. Vă împărtăşesc aceste lucruri pentru că vreau să transmit celorlalte femei că o a doua opinie este critică pentru sănătatea lor. Nu ai nimic de pierdut dacă ambele opinii sunt identice în cazurile fericite şi ai totul de câştigat dacă primul diagnostic nu depistează ceva grav. Aceste lucruri se întâmplă în viaţa reală. Diagnosticarea bolii în stadii incipiente este cheia supravieţuirii”, a adăugat Rita Wilson.

„Mă simt binecuvântată să am un soţ iubitor şi care mă sprijină, familie, prieteni şi medici foarte buni şi pentru faptul că pot să beneficiez de noile descoperiri în domeniul cancerului mamar şi al reconstrucţiei mamare. Mă simt mai bine cu fiecare zi care trece şi abia aştept să mă vindec complet. Sper că mesajul meu le va încuraja pe celelalte femei să solicite o a doua opinie şi să aibă încredere în instinctele lor, atunci când simt că ceva nu este în regulă”, a spus actriţa americană.

Rita Wilson este cea de-a doua soţie a actorului Tom Hanks, care a fost căsătorit cu Samantha Lewes între anii 1978 şi 1987. Lewes a decedat în 2002, din cauza unui cancer. Tom Hanks are doi copii din acea căsătorie – Colin şi Elizabeth. Rita Wilson şi Tom Hanks s-au căsătorit în 1988 şi au împreună doi fii – Chester şi Truman Theodore.

Rita Wilson, născută pe 26 octombrie 1956, este o actriţă, cântăreaţă şi producătoare de film americană, care s-a remarcat în câteva filme notabile, precum „Nopţi albe în Seattle/ Sleepless in Seattle” (1993), „Acum şi atunci/ Now and Then” (1995), „Goana după cadou/ Jingle All the Way” (1996), „Povestea noastră/ The Story of Us” (1999) şi „De bună voie şi nesilită de nimeni/ Runaway Bride” (1999). A apărut în numeroase spectacole pe Broadway şi seriale de televiziune şi a produs mai multe filme pentru marele ecran, inclusiv comedia „Nunta a la grec/ My Big Fat Greek Wedding” (2002).

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”