Richard Gere a devenit tată pentru a treia oară, la 70 de ani

Richard Gere şi soţia lui, Alejandra Silva, au devenit părinţi pentru a doua oară.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Richard Gere a devenit tată pentru a treia oară, la 70 de ani
FOTO: shutterstock / Richard Gere a devenit tată pentru a treia oară, la 70 de ani

Richard Gere, în vârstă de 70 de ani şi Alejandra Silva, în vârstă e 37 de ani, au devenit părinţi pentru a doua oară. Potrivit publicaţiei spaniole Hola! partenera actorului a adus pe lume un băieţel perfect sănătos.

Vestea că Richard şi Alejandra aşteaptă cel de-al doilea copil a venit încă din luna noiembrie, când cuplul a confirmat informaţia care deja făcea furori în presa internaţională. Cei doi sunt căsătoriţi încă din aprilie 2018, iar în luna august a aceluiaşi an cei doi au anunţat şi că vor deveni părinţi pentru prima oară. În februarie 2019 au devenit părinţii unui băieţel pe nume Alexander. Richard şi Alejandra s-au cunoscut în anul 2014 într-un hotel italian de lux pe care Alejandra l-a cumpărat împreună cu fostul ei soţ.

Înainte de naşterea primului copil, actorul a declarat că nu este deloc îngrijorat de faptul că urmează să devină un păinte în vârstă. Cuplul a anunţat că aşteaptă primul copil împreună într-un mod unic. Partenera sa, Alejandra, a postat o fotografie pe reţelele de socializare în care ea şi soţul ei apar alături de Dalai Lama, care ţine o mână pe burtica tinerei pentru a-i binecuvânta copilul. Richard Gere este prieten foarte bun cu Dalai Lama şi, pentru că şi el este budist, actorul luptă pentru drepturile oamenilor din Tibet, motiv pentru care a fost plasat pe lista neagră la Hollywood, iar China i-a interzis intrarea în ţară.

Din mariajele anterioare, atât actorul cât şi Alejandra Silva mai au copii. Richard Gere mai are un fiu, Homer, în vârstă de 20 de ani, alături de fosta lui soţie Carey Lowell de care a divorţat în 2016 după 14 ani de căsnicie. Înainte de acest mariaj, actorul a fost căsătorit cu Cindy Crawford timă de patru ani în perioada 1991-1995. La rândul ei, Alejandra Silva are un băiat în vârstă de şapte ani, Albert, din mariajul cu Govind Friedland, cu care a fost căsătorită trei ani, până în 2015.

În urma unui interviu, actorul a declarat că este extrem de fericit în mariajul cu Alejandra.

”Sunt cel mai fericit om din univers! Şi cum n-aş putea fi?! Sunt căsătorit cu o femeie frumoasă, sensibilă, amuzantă şi dispusă să ajute oamenii. Este o mamă grozavă”, a spus Richard Gere.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”