Rapper-ul T.I. i-a revoltat pe fani: ce-i face fiicei de 18 ani

Rapper-ul T.I. şi-a şocat fanii în urma unui interviu. Ce îi face fiicei sale de 18 ani depăşeşte orice limită.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Rapper-ul T.I. i-a revoltat pe fani: ce-i face fiicei de 18 ani
FOTO: Hepta / Rapper-ul T.I. i-a revoltat pe fani. Ce-i face fiicei de 18 ani, depăşeşte orice limită

Ştim cât de important este ca părinţii să-şi educe copiii chiar şi în privinţa vieţii şi sănătăţii sexuale, dar există o linie atât de fină pe care rapper-ul T.I, pe numele lui real Clifford Joseph Harris, a depăşit-o cu mult timp în urmă. Iar mai trist este că nu realizează acest lucru.

Într-un interviu alături de Nazanin Mandi şi Nadia Moham, în emisiunea Ladies Like Us, T.I. a vorbit despre relaţia apropiată pe care o are cu fiica sa cea mare, Deyjah Harris, în vârstă de 18 ani. Doar că, declaraţiile artistului nu au făcut altceva decât să-i terifieze pe ascultători. Întrebat dacă el şi fiica au discuţii legate de sex, T.I. mărturiseşte că merge chiar mai departe de atât, nu doar poartă aceste discuţii. Artistul îşi duce fiica anual la cabinetul medicului ginecolog pentru ”a-i verifica virginitatea” şi pentru ”a se asigura că himenul este incă intact”.

Artistul a spus chiar că la petrecerea de 16 ani a fiicei lui, i-a lipt pe uşă un bileţel pe care scria ”Mâine, la ginecolog”. De asemenea, susţine că o forţează pe fiica sa să-i ofere medicului consimţământul pentru a-i putea da informaţii medicale private în ceea ce o priveşte. Chiar dacă specialistul i-a explicat că himenul se poate rupe nu doar în urma penetrării, ci şi din cauza activităţilor fizice sau a mersului pe bicicletă, rapper-ul i-a spus: ”Uite ce e, fiica mea nu face echitaţie, nu merge pe bicicletă, nu face niciun sport. Verfifică-i himenul şi dă-mi rezultatele”.

Toate astea pentru a se asigura că la vârsta de 18 ani, himenul tinerei este intact. Dar oare cât va continua acest obicei? Să nu uităm că, exact cum medicii reamintesc, himenul se poate rupe şi în urma altor activităţi sau chiar a folosirii tampoanelor, nu doar în urma penetrării. Un raport al Institutului Naţional de Sănătate arată chiar că aceste vizite prin care tinerele sunt verificate în privinţa virginităţii, ”pot provoca probleme sociale, fizice şi psihologice”.

Bineînţeles, în urma interviului, rapperul a stârnit o adevărată controversă în mediul online, iar asta pentru că nu-i permite fiicei sale să aibă control asupra propriului ei corp.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”