Primele fotografii cu bebeluşul regal. Cum arată fiul Ducilor de Sussex

Meghan Markle şi Prinţul Harry au avut prima apariţie în formulă completă, alături de fiul lor.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Primele fotografii cu bebeluşul regal. Cum arată fiul Ducilor de Sussex
FOTO: Hepta / Primele fotografii cu fiul Ducilor de Sussex

Cuplul regal Meghan Markle şi Prinţul Harry şi-a făcut prima apariţie în formulă completă, alături de fiul lor care s-a născut luni, 6 mai. Ducii de Sussex au făcut lumii cunoştinţă cu noul membru regal, în St George’s Hall, la Castelul Windsor. Cei noi nu au dezvăluit încă numele micuţului.

Imediat după naşterea fiului său, Prinţul Harry a oferit un interviu despre emoţionantul eveniment. La prima apariţie, Ducesa de Sussex a radiat într-o rochie albă petrecută semnată Givenchy, alături de o pereche de pantofi de la Manolo Blahnik.

”Este magic, impresionsnt. Am lângă mine cei mai buni băieţi din lume. Sunt de-a dreptul fericită. Cel mic este foarte calm”, a declarat Meghan Markle.

Galerie foto

vezi galeria
5 foto

Fiul Ducilor de Sussex este al optulea stră-strănepot al Reginei Elisabeta a II-a şi al şaptelea succesor al tronului regal, după Prinţul Charles, Prinţul William şi cei trei fii ai săi, George, Charlotte şi Louis şi tatăl său, Prinţul Harry.

Meghan Markle, în vârstă de 37 de ani şi Prinţul Harry, în vârstă de 34 de ani au avut o relaţie de doi ani înainte de a-şi anunţa logodna, în noiembrie 2017. Pe data de 18 mai 2018, cei doi şi-au unit destinele, ceremonia având loc la Catedrala St. George de la Castelul Windsor din Londra. Înainte de ceremonie, Regina Elisabeta le-a oferit titlul de Duce şi Ducesă de Sussex. Relaţia celor doi a fost cel mai discutat subiect din istorie, motivele fiind multiple: Meghan Markle este de culoare, a fost actriţă şi de foarte multe ori a încălcat protocolul regal prin apariţiile şi gesturile sale, dar şi pentru că de multe ori, ea şi Prinţul Harry şi-au arătat afecţiunea în public.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Spirometrii gratuite la Spitalul Colţea
Spirometrii gratuite la Spitalul Colţea
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”