Pregătiţi-vă să străluciţi pe plajă! Se apropie relaxarea!

În luna mai, vremea caldă îmbie la visare către concediu şi aventură! De fapt, nici nu mai e atât de mult până atunci! Aşa că să dăm frâu liber imaginaţiei şi să ne transpunem către destinaţii de vis. Dar până atunci, cu calendarul în mână, hai să ne conturăm un plan de acţiune rapid pentru a ne mai ajusta rotunjimile sau lipsurile, celulita şi micile imperfecţiuni ce stau în calea încrederii de sine explozive, ingredientul perfect pentru a cuceri tot ce ne stă în cale.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Pregătiţi-vă să străluciţi pe plajă! Se apropie relaxarea!

În luna mai, vremea caldă îmbie la visare către concediu şi aventură! De fapt, nici nu mai e atât de mult până atunci! Aşa că să dăm frâu liber imaginaţiei şi să ne transpunem către destinaţii de vis.

Dar până atunci, cu calendarul în mână, hai să ne conturăm un plan de acţiune rapid pentru a ne mai ajusta rotunjimile sau lipsurile, celulita şi micile imperfecţiuni ce stau în calea încrederii de sine explozive, ingredientul perfect pentru a cuceri tot ce ne stă în cale.

Pentru asta vă invităm puţin în culisele vieţii Andreei Raicu. La capitolul alimentaţie, Andreea a stat bine de tânără, dar ne-a mărturisit că până la 25 de ani, nu mergea tocmai regulat la sport. Lucrurile s-au schimbat după programul solicitant de la Big Brother, iar acum părticele din fiecare zi poartă numele: genuflexiuni, fandări tae bo şi înot, prietene adevărate care o ajută să-şi menţină supleţea picioarelor.

Secretele fiind dezavuate, Andreea Raicu ne arată în avanpremieră silueta ei de plajă pentru 2013, într-un superb costum de baie, la piscină.

Dacă tot începem încet, încet, să dăm hainele jos, e momentul să ne facem şi noi, muritoarele de rând, lecţiile de „celullite-combat”, de mâncat legume şi fructe, de hidratat corect şi introdus treptat a proteinelor uşoare în meniu. Şi vă propun să luăm lecţii de dans: aceasta e viaţa Andreei Bălan, cea care este de mică pe scenă.

Însă de când a participat la „Dansez pentru tine” în Mexic aproape că dansează precum respiră. Iar asta se vede foarte bine cu ochiul liber, ea emanând o energie debordantă şi afişând un corp perfect.

Şi luna asta ne-am făcut temele în privinţa funcţionării corecte a organismului, iar subiecte precum alergii, colesterol, HPV şi menstruaţie sunt dezvoltate pe larg, pentru a face lumină în privinţa semnelor de întrebare, ce nu ne lasă să aţipim liniştite, noaptea. Aşa că visaţi frumos la vacanţă, dar nu vă neglijaţi deloc sănătatea, căci urmează vara perfectă!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”