Piei banană!

Un preot islamic care locuieşte în Europa a afirmat că femeile musulmane nu ar trebui să se apropie de banane, castraveţi, morcovi sau dovlecei pentru a evita orice "gând sexual", scrie dailymail.co.uk.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Piei banană!

Un preot islamic care locuieşte în Europa a afirmat că femeile musulmane nu ar trebui să se apropie de banane, castraveţi, morcovi sau dovlecei pentru a evita orice „gând sexual”, scrie dailymail.co.uk.

Preotul consideră că aceste fructe şi legume seamănă cu organul sexual masculin şi le-ar putea face pe femei să se gândească la sex. Clericul este de părere că, dacă vor să consume aceste alimente, femeile musulmane trebuie să fie însoţite de o altă persoană – preferabil bărbat – care să taie şi să servească alimentele.

 


 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andra Nastase - Redactor
Nascuta intr-o familie cu bunici iscusite la gatit, din ale caror maini ieseau prajituri demne de Cartea Recordurilor categoria Gusturi Divine, inzestrata cu un metabolism extrem de capricios, a se citi lenes, si indragostita de tot ce inseamna delicatesa pe lumea asta, Pofticioasa scrie despre telina ...
citește mai mult
Virgină la 40 de ani
Virgină la 40 de ani
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân