(P) Surprinde distracţia verii cu HP!

Vara a venit şi cum vremea s-a încălzit şi nopţile sunt mai lungi, e timpul sa îţi faci planurile pentru vacanţa de anul acesta şi, bineînteles, să te gândeşti la activităţile cu care îi vei ţine ocupaţi pe cei mici.
  • Publicat:
  • Actualizat:
(P) Surprinde distracţia verii cu HP!

Vara a venit şi cum vremea s-a încălzit şi nopţile sunt mai lungi, e timpul sa îţi faci planurile pentru vacanţa de anul acesta şi, bineînteles, să te gândeşti la activităţile cu care îi vei ţine ocupaţi pe cei mici.

Ei bine, nu este nevoie te îngrijorezi! HP a venit cu o soluţie ingenioasă care îi va motiva pe copii să îşi folosească creativitatea fără costuri care sa îţi depăşească bugetul, iar tu poti sta liniştită pentru ca vei avea ȋn fiecare zi noi surprize şi distracţii ȋn care să-i antrenezi pe copii!

Venim în ajutorul tău pentru zilele în care trebuie să te dai peste cap pentru a umple timpul liber al copiilor: imprimantele HP Ink Advantage cu aplicaţie HP Printables sunt exact ceea ce ai nevoie. Cu ajutorul lor poţi crea puzzle-uri, cărţi de colorat, jocuri de logică, amintiri personale şi multe alte activităţi ingenioase pentru copii, iar pentru tine o selecţie amplă de reţete de gătit. Ai la alegere o gamă foarte largă de opţiuni, trebuie doar să le selectezi din aplicaţia existentă ȋn imprimantă şi se vor genera automat sute de planşe cu cele mai ȋndrăgite personaje de desene pe care cei mici le pot colora, puzzle-uri şi zeci de alte jocuri care le pot stimula creativitatea copiilor pe toată perioada vacantei!  HP Printables este o aplicaţie disponibilă pe modelele HP DeskJet Ink Advantage 3545, HP DeskJet Ink Advantage 4515, HP DeskJet Ink Advantage 4645.

Vezi cum funcţionează aici: https://youtu.be/6OOX5SLqhhI

Şi tocmai fiindcă timpul tău este foarte preţios, am creat şi funcţia ePrint, care îţi permite să printezi fotografiile preferate de oriunde te-ai afla şi când te vei întoarce acasă după o zi plină, vei putea să-ţi creezi propriul photo wall.

Construit pentru imprimarea de bună calitate, echipamentul multifuncţional HP DeskJet Ink Advantage 4515 All-in-One este o alegere excelentă pentru orice fotograf în devenire din familia ta, deoarece vine cu un display grafic intuitiv pentru tipărire uşoară, scanare, copiere şi imprimare de fotografii de înaltă calitate. Aşa că nu va mai trebui să cheltuieşti bani pentru a-ţi vedea fotografiile. Fie că vrei să printezi fotografii semi-profesioniste sau acea fotografie reuşită de anul trecut, gama HP Ink Advantage îţi va oferi calitate excelentă la preţuri accesibile. Fotografiile vor arăta la fel de bine ca fotografiile printate într-un centru specializat, indiferent dacă au fost făcute vara asta sau au fost scoase din arhiva familiei. Dezavantajul? Nu vei mai putea spune că nu ai avut timp să aranjezi ramele goale.

Noua generaţie de cartuşe de cerneală HP 650 compatibile cu aceste echipamente are şi costuri de imprimare foarte scăzute faţă de modelele anterioare, astfel ȋncât poţi imprima până la 360 de pagini cu un set.

Oricare ar fi preferinţele şi nevoile tale, poţi alege dintr-o varietate largă de imprimante care combină într-un mod inovator capacităţile HP All-in-One: scanare, fax şi copiere, la preţuri accesibile. Odată cu abilitatea de a imprima wireless de pe smartphone-uri, tablete şi notebook-uri, poţi spune că ai în sfârşit o imprimantă potrivită pentru toţi membrii familiei tale.

Vara asta tu creezi amintirile, iar noi ne ocupăm de restul!

Imprimantele HP Ink Advantage, special concepute pentru familiile mari, creative, gălăgioase, cu nevoi şi dorinţe diferite

Seria actuală cuprinde o imprimantă şi 6 modele de echipamente multifuncţionale pentru a putea acoperi cerinţele de imprimare a unei varietăţi mari de clienţi: HP DeskJet Ink Advantage 1015 este cel mai simplu si mai accesibil model, pentru imprimari simple de documente şi fotografii la costuri reduse, următoarele modele având din ce ȋn ce mai multe funcţii şi opţiuni, de la scanare, copiere, imprimare fără margini (HP DeskJet Ink Advantage 1515), până la imprimare prin wireless direct, AirPrint (HP DeskJet Ink Advantage 2545), funcţie fax pentru biroul de acasă la HP DeskJet Ink Advantage 2645 şi HP ePrint, display grafic, funcţie duplex, scanare către e-mail (HP DeskJet Ink Advantage 3545) sau slot pentru carduri de memorie şi display touchscreen la HP DeskJet Ink Advantage 4515.

Preţurile modelelor variază intre 189 şi 499 lei.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”