(P) Orange donează 3 euro tinerilor pentru fiecare telefon reciclat

Orange va dona 3 euro către YouthBank, programul Asociaţiei pentru Relaţii Comunitare (ARC), pentru fiecare telefon mobil reciclat până pe data de 16 noiembrie.
  • Publicat:
  • Actualizat:
(P) Orange donează 3 euro tinerilor pentru fiecare telefon reciclat

Orange va dona 3 euro către YouthBank, programul Asociaţiei pentru Relaţii Comunitare (ARC), pentru fiecare telefon mobil reciclat până pe data de 16 noiembrie. Iniţiativa face parte din activităţile pregătite de angajaţii Orange în cadrul „Săptămânii Voluntariatului”.

Cei care doresc să se alăture acestui demers pot veni până la finalul săptămânii cu telefoanele uzate în orice magazin din reţeaua Orange shop.

Programul YouthBank încurajează responsabilizarea tinerilor, iniţiativa civică şi contribuie la dezvoltarea comportamentului responsabil al acestora prin proiecte de voluntariat pe care ei le concep şi le implementează.

Voluntarii Orange s-au mobilizat să recicleze cât mai multe telefoane mobile pentru a strânge cât mai multe fonduri pentru tineri. Încă din primele zile ale campaniei au fost reciclate sute de telefoane mobile.

De asemenea, „Săptămâna Voluntariatului” la Orange a fost marcată şi prin crearea unei colecţii de cărţi digitale, în parteneriat cu Biblioteca Naţională a României din Bucureşti şi Biblioteca Judeţeană „Octavian Goga” din Cluj.
Astfel, peste 100 de angajaţi Orange, împreună cu zeci de tineri din ONG-uri şi mediul universitar, au transformat o serie de cărţi şi cărţi poştale în format electronic pentru publicul larg şi în format audio pentru persoanele cu dizabilităţi de vedere.
Materialele vor fi disponibile publicului pe site-ul celor două biblioteci.

Urmărește CSID.ro pe Google News
10 idei de mic dejun pentru diabetici
10 idei de mic dejun pentru diabetici
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân