(P) Noaptea Reducerilor

Pantofiori Veseli reprezinta un concept inedit pe piata incaltamintei de copii prin care dorim sa spargem tiparele culorii roz pentru fetite si a albastrului pentru baietei.
  • Publicat:
  • Actualizat:
(P) Noaptea Reducerilor

Pantofiori Veseli reprezinta un concept inedit pe piata incaltamintei de copii prin care dorim sa spargem tiparele culorii roz pentru fetite si a albastrului pentru baietei. Toate produsele noastre sunt create din materiale naturale (piele, netabacita cu plumb, blana naturala sau bumbac), talpile sunt ultraflexibile, iar calapodul produselor respecta forma picioruselor celor mici. Distribuim in Romania trei brand-uri de top, create special de parinti pentru copii lor: Livie and Luca, Bobux si Vincent Shoes.

Culorile si modelele sunt in ton cu fiecare anotimp, astfel ca de la cizmele Rio pana la pantofii Vulpe, asiguram copiilor pe langa calitate si o gama variata si originala de incaltaminte.

Cum evenimentul „Noaptea reducerilor” a ajuns deja la a treia editie, va asteptam cu drag sa va alegeti produsul dorit si sa-l achizitionati la preturi reduse.

Pantofiorii puteti sa-i asortati cu hainute vesele de pe lindie.ro – magazin care va participa din nou la aceasta campanie.
Trei pasi pentru a va folosi cu succes de acest eveniment:

  1. Alegeti produsul dorit inca din timp. Asigurati-va ca stiti marimea potrivita si ca aceasta este in stoc. Pagina Fiecarui produs contine un tabel de marimi si un mic ghid pentru masurare.
  2. Creati-va cont inainte de Noaptea Reducerilor; veti salva timp pretios si veti avea astfel un avantaj fata de cei care nu au cont. In plus vom trimite newslettere in care va vom informa din timp despre produse noi, promotii si reduceri.
  3. Fiti pe faza, caci vineri pe 31 ianuarie 2014  ora 23.00 dam drumul la reduceri.

In momentul in care alegeti incaltamintea pentru copii trebuie sa aveti in vedere niste detalii pentru a lua decizia corecta:

Picioarele copiilor sunt diferite de cele ale adultilor.
Copilul Dumneavoastra s-a nascut cu doua picioare, zece degete si 26 de oase ce nu sunt inca formate. La inceput, aceste oase sunt moi, slabe si maleabile, dar ele vor deveni suficient de tari astfel incat sa sustina corpul celui mic in pozitie verticala.
Pe masura ce copilul Dumneavoastra trece prin minunatele stadii ale statului in sezut, mersului de-a busilea, ridicatului in picioare, mersului si alergatului, piciorusele lor trec prin schimbari radicale. Din acest motiv, nu poti fabrica pantofi de adulti si pur si simplu sa le reduci dimensiunile pentru a crea pantofi de copii; acest procedeu le-ar putea afecta dezvoltarea sanatoasa. Sfatul nostru este sa va orientati catre brand-uri specializate pe incaltamintea de copii.

Circulatie
Multi parinti se tem in perioada rece ca celor mici sa nu le fie frig la picioare, din acest motiv recurgand la sosete suplimentare. Insa daca le veti permite celor mici sa poarte incaltaminte flexibila si dublata cu materiale naturale, picioarele lor vor fi calde chiar si iarna.

Muschi
Mersul este vital pentru formarea armonioasa a musculaturii, iar mersul in picioarele goale este cel mai bun pentru atingerea acestui scop. Pentru momentele in care este nevoie de protectie suplimentara, asigurati-va ca pantofii pe care ii poarta cei mici asigura dezvoltarea naturala si armonioasa a picioruselor.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”