Oana Tache, însărcinată în şase luni. ”Bebeluşul va fi sigur dependent de răsărituri, viteză şi tehnologie”

Oana Tache a împărtăşit vestea cu fanii ei. Vedeta a anunţat că este însăricinată în şase luni.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Oana Tache, însărcinată în şase luni. ”Bebeluşul va fi sigur dependent de răsărituri, viteză şi tehnologie”
Oana Tache, însărcinată în şase luni. ”Bebeluşul va fi sigur dependent de răsărituri, viteză şi tehnologie”

Există cu siguranţă şi veşti frumoase şi multe bucurii în această perioadă care pentru Oana Tache a venit cu multe emoţii pozitive. Ea a ales să împărtăşească una dintre cele mai importante veşti, aceea că va fi mămică.

Vedeta însărcinată în şase luni spune că a primit acest cadou special de Crăciun şi a ales să se bucure cât mai mult de minunata veste doar alături de cei dragi.

Sunt foarte fericită! E o experienţă complet nouă, o perioadă atât de frumoasă, atât de plină de trăiri şi emoţii încât simţi nevoia să te dedici complet şi să trăieşti totul la intensitate maximă.  Nu sunt secretoasă de fel. De fapt, după mai bine de 25 de ani în atenţia media e greu de spus că sunt lucruri pe care publicul să nu le ştie despre mine de la MTV, ProTV, radio, presă scrisă sau din online. Şi totuşi… A fost şi este atât de mare bucuria, încât am vrut să o ţin doar pentru mine şi familie cât mai mult timp„. 

Oana mai spune că atât ea, cât şi soţul ei, Filip, îşi doreau să devină părinţi, iar momentul a venit la mii de kilometri depărtare de casă. Astfel, bebeluşul a fost conceput în vacanţa din Japonia, petrecută în iarna lui 2019.

Ne doream foarte mult să devenim părinţi. Însă, mai ales pentru  amândoi suntem foarte activi profesional, a fost nevoie de o relaxare completă şi o în capătul celălalt al lumii, ca să ne resetăm şi să neconcentrăm pe ceea ce, iată, împlineşte familia noastră. Am aflat de Crăciun că vom fi trei şi, deşi sună a clişeu, vestea asta a fost cel mai frumos cadou pe care l-am primit vreodată. De când am aflat că va fi băiat, glumim foarte des spunându-ne că, odată conceput în Japonia, Ţara Soarelui Răsare, bebeluşul nostru va fi sigur un mic extraterestru dependent de răsărituri, viteză şi tehnologie.  Cu aşa părinţi, sigur va fi un omuleţ hiperactiv, vesel şi cu personalitate”, crede vedeta. 

Oana spune că de la ea va moşteni pasiunea pentru muzică, festivaluri şi sport extrem, iar de la tatăl lui o să înveţe cum stă treaba cu matematica, fizica şi ştiinţele exacte. Încă de acum îşi face simţită prezenţa în mod viguros, pentru că viitoarea mămică constată cât de mult dă din picioare, ceea ce o face să îşi imagineze cum o să umble cel mic cu blugii rupţi pe la concerte sau cum va fi când vor pleca cu el la sailing sau schi.

Ea se bucură şi de o sarcină foarte uşoară, adăugând că până acum bebe nu i-a dat deloc bătăi de cap şi nici nu a făcut-o să ia o pauză din activitatea profesională.

Evident, am fost mult mai atentă cu efortul pe care îl fac, dar nici nu m-a privat în vreun fel de ceva. Am fost la schi şi la concerte în afara ţării pânăsă se declare starea de urgenţă şi sunt convinsă căşi după ce se va naşte, vom fi la fel de fericiţi. Cred din tot sufletul că un copil este genul de experienţă care îţi schimbă complet viaţa, dar în acelaşi timp contează foarte mult cum te raportezi la întreaga ipostază. Aşa că mă păstrez pozitivă cum mă ştiţi şi încrezătoare că abia de-acum încep distracţia şi aventura”, a mai spus Oana Tache.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări: