O femeie şi-a scos 6 coaste ca să arate ca personajul preferat din desenele animate

Talia ei măsoară acum 35,5 centimetri, iar organele din cavitatea abdominală nu mai au parte de niciun fel de protecţie.
  • Publicat:
  • Actualizat:
O femeie şi-a scos 6 coaste ca să arate ca personajul preferat din desenele animate

Pixee Fox, o tânără de 25 de ani din Suedia, este o abonată a clinicilor de chirurgie estetică. Pe lângă injecţiile cu botox din buze, implanturile cu grăsime din fese, silicoane şi nenumăratele operaţii la nas, ea a şi-a scos şi 6 coaste.

Totul pentru a arăta ca Jessica Rabbit, unul dintre cele mai cunoscute simboluri sexuale din filmele de animaţie. Cele 18 operaţii suportate au costat-o până acum peste 120.000 de dolari.
 

„Am fost mereu inspirată de personaje animate şi personaje Disney. Sunt fascinată de formele lor şi de talia lor minuscula. Oamenii vin des la mine şi îmi spun că semăn cu un personaj din benzi desenat, iar pentru mine ăsta este un compliment. Am trăit într-un loc în care nu mă simţeam eu însămi şi mă simţeam pierdută. Mereu am simţit nevoia să plec, să fac ceva diferit cu viaţa mea”, spune ea.

Circumferinţa taliei după operaţie – 35,5 centimetri!

Pixee a părăsit Suedia şi s-a mutat în America, locul unde şi-a îndeplinit visul de a se transforma în personajul mult dorit. „Să-mi scot coastele a fost mereu un vis al meu”, spune ea într-un interviu.

Operaţia a durat 5 ore, iar recuperarea a decurs relativ rapid, femeia revenindu-şi complet după două săptămâni.

Talia ei măsoară acum 35,5 centimetri, iar organele din cavitatea abdominală nu mai au parte de niciun fel de protecţie. Ea spune însă că „purtarea corsetului non-stop funcţionează ca o cutie toracică” şi nu îşi face griji pentru sănătatea ei.

Părerile celor peste 70.000 de followeri de pe pagina ei de Instagram sunt împărţite: unii spun că arată incredibil şi o susţin în demersul ei, alţii îi atrag atenţia că este foarte periculos ceea ce face şi că le dă un exemplu negativ tinerelor.

Pixee susţine însă că „personajul Jessica Rabbit întruchipează perfecţiunea trupului feminin – talie mică, posterior mare, sâni supradimensionaţi, ochi mari şi un chip angelic.”

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”