Musicalul Cântec pentru Tisha, în premieră absolută, în ziua de Florii!

În Duminica Floriilor, MiniArtShow by Ioana Ginghină a pregătit o surpriză pentru cei mici, dar şi pentru cei mari, premiera musicalului Cântec pentru Tisha, un spectacol plin de energie şi voie bună.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Musicalul Cântec pentru Tisha, în premieră absolută, în ziua de Florii!

În Duminica Floriilor, MiniArtShow by Ioana Ginghină a pregătit o surpriză pentru cei mici, dar şi pentru cei mari, premiera musicalului Cântec pentru Tisha, un spectacol plin de energie şi voie bună, primul musical creat împreună cu spectatorii.
Duminică, 5 aprilie, orele 18.00, copiii, părinţii şi bunicii sunt aşteptaţi la premiera absolută a musicalului Cântec pentru Tisha, în regia Feliciei Dalu care se va juca la Sala ArCub (Str. Batiştei, nr. 14).

Toţi copiii vor fi întâmpinaţi cu surprize iar cei care poartă nume de Floare vor beneficia de intrare liberă (în limita locurilor disponibile).

Cântec pentru Tisha este un spectacol inedit cu un text original, antrenant, plin de cântece şi jocuri interactive în care dumneavoastră, spectatorii – mari şi mici – deveniţi eroii poveştii Tishei. 
Este un spectacol emoţionant dedicat atât copiilor peste 4 ani cât şi părinţilor care, prin interacţiune şi jocuri noi, reuşeşte să aducă în prim plan relaţia dintre copii şi părinţi, importanţa şi nevoia de a petrece cât mai mult timp cu copilul tău.

Realizat după exigenţele celor mici, musicalul Cântec pentru Tisha are toate ingredientele unui spectacol de succes: un scenariu inedit al unei poveşti reale, muzica originală antrenantă a compozitorului Eduard Petru Jighirgiu, interpretarea plină de farmec a unor actori experimentaţi şi, surpriza spectacolului, apariţia video a cuplului Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol.

Cu drag şi de dragul copiilor, în Vinerea  Mare, 10 aprilie, orele 18.00, MiniArtShow by Ioana Ginghină împreună cu Fundaţia Principesa  Margareta a României, fac cadou copiiilor din medii defavorizate o reprezentaţie a musicalului Cântec pentru Tisha, donând 50% din profit .
Spectacolul caritabil se va juca tot la sala ArCub iar jumătate din profitul din vânzarea biletelor va fi donat în Sfânta zi de Paşte.

Despre MiniArtShow by Ioana Ginghină

”Sunt mama unei fetiţe de 6 ani şi lucrez în industria teatrului pentru copii de 14 ani. Am observat că celor mici le plac spectacolele cu multă muzică, dans şi poveşti reale. Compania MiniArtShow a produs până acum spectacole de teatru de cameră, combinaţii de ateliere şi spectacole pentru educaţie timpurie şi spectacole de teatru de păpuşi, cu care ne-am prezentat şi în festivaluri importante de teatru din ţară. Acum a venit timpul să trecem la un alt nivel, la unul performant, iar acest nou proiect „Cântec pentru Tisha” va surprinde prin inedit şi dinamism.”, declară Ioana Ginghină, producătorul spectacolului şi manager MiniArtShow.

Cântec pentru Tisha

Textul şi versurile: Andreea Gaica
Compoziţie muzicală originală: Eduard Petru Jighirgiu
Costume şi decor: Flavia Varga
Regie şi coregrafie: Felicia Dalu

Distribuţie:
Tisha: Elena Dumitrescu/Andra Mirescu
Gratziline: Ioana Ginghină/Andreea Gaica
Rază de Culoare: Ilona Brezoianu
Coşarul: Emilian Mârnea/Răzvan Rotaru
Ursul: Rareş Florin Stoica/Răzvan Rotaru

Producător: MiniArtShow by Ioana Ginghină
Durată: 60 min

Biletele se pot achiziţiona din reţeaua Eventim. Rezervări bilete se pot face la [email protected], telefon 0749419999.
Vă aşteptăm să fiţi eroii poveştii lui Tisha!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”