Morgaan Freeman despre marijuana: „Eu o mănânc, o beau, o fumez…”

Într-un interviu recent, actorul a detaliat motivele pentru care sprijină mişcarea de legalizare a consumului de marijuana, considerând că aceasta are "multe întrebuinţări utile", spre deosebire de alcool.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Morgaan Freeman despre marijuana:

Actorul american Morgan Freeman, în vârstă de 77 de ani, a declarat, într-un interviu recent, că nu înţelege de ce consumul de marijuana nu este legal în unele state, mărturisind că el „o mănâncă, o bea, o fumează, o inhalează”, informează hollywoodreporter.com, citat de Mediafax.

Într-un interviu recent, actorul a detaliat motivele pentru care sprijină mişcarea de legalizare a consumului de marijuana, considerând că aceasta are „multe întrebuinţări utile”, spre deosebire de alcool.

„Obişnuiau să spună: «Fumezi chestia aia, băiete, eşti dependent!”, a spus Freeman, râzând. „Prima mea soţie mi-a oferit în urmă cu mulţi ani. Cum o iau? Oricum! O mănânc, o beau, o fumez, o inhalez!”, a completat actorul.

Acesta a mai mărturisit că are dureri într-un braţ din cauza fibromialgiei şi singurul lucru care îl linişteşte este marijuana.
„Se vorbeşte despre copii care au convulsii şi s-a descoperit că marijuana îi linişteşte, astfel încât aceşti copii să aibă o viaţă. (…) Legalizaţi-o în străinătate”, a mai spus Freeman.

Morgan Freeman, care a cunoscut succesul în cinema după ce a trecut de vârsta de 50 de ani, a primit, în februarie 2005, premiul Oscar pentru cel mai bun rol secundar, pentru prestaţia din „O fată de milioane/ Million Dollar Baby”, de Clint Eastwood. Actorul a mai fost nominalizat la Oscar pentru rolurile din „Strada/ Street Smart”, „Şoferul Doamnei Daisy/ Driving Miss Daisy”, „Închisoarea Îngerilor/ The Shawshank Redemption” şi „Neînfrânt/ Invictus”. Din 1 august, starul american a putut fi urmărit pe marile ecrane din România în filmul „Lucy”, de Luc Besson, unde joacă împreună cu Scarlett Johansson.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Fereşte-te de toxiinfecţii alimentare !
Fereşte-te de toxiinfecţii alimentare !
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”