Mirela Vaida a devenit mămică pentru a treia oară. Ce nume a ales pentru cel mic

Mirela Vaida a devenit mămică pentru a treia oară! Vedeta a adus pe lume un băieţel perfect sănătos.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Mirela Vaida a devenit mămică pentru a treia oară. Ce nume a ales pentru cel mic
Foto PR
Mirela Vaida a devenit mămică pentru a doua oară. Artista a adus pe lume azi, 10 aprilie, la ora 10, un băieţel perfect sănătos, evident, de nota 10! 
 
Mirela Vaida a adus pe lume cel de-al treilea copil, pe cale naturală, după un travaliu de o oră şi jumătate. Tudor Ştefan cântăreşte 3,5 kg şi are 51 de cm, iar la naştere a primit nota 10 de la echipa medicală. Vedeta mai are doi copii, o fetiţă, Carla, în vârstă de 4 ani şi două luni şi un băieţel, Vladimir, de 2 ani şi opt luni.
 
„Sunt foarte fericită şi mă bucur că Tudor Ştefan este sănătos. E un copil foarte luminos, care s-a născut repede şi uşor. Suntem foarte bine amândoi şi mulţumim tuturor celor care au fost cu gândul alături de noi”, a mărturisit vedeta după ce şi-a îmbrăţişat prima oară copilul nou născut.
 
Artista mai spune că ceilalţi doi copii abia aşteaptă să-şi cunoască frăţiorul, mai ales că au vorbit foarte mult despre el înainte despre sosirea lui în familie.
 
 
 
Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”