Mesaje de Paște frumoase pe care să le trimiți celor dragi

  • Publicat:
  • Actualizat:
Mesaje de Paște frumoase pe care să le trimiți celor dragi
Mesaje de Paște frumoase pe care să le trimiți celor dragi. Foto: profimediaimages.ro

Mesaje de Paște pe care să le trimiţi celor dragi – iată un strop de inspiraţie pentru mesaje de Paște, urări de Paște sau sms-uri de Paște.

Urări de Paște pentru cei dragi

Cu ocazia Învierii Domnului vrem să vă urăm toate cele bune: lumină în suflet, dragoste şi sănătate. Hristos a Înviat!

Să vă bucure Dumnezeu, să vă dea sănătate, să aveţi putere, iar bucuriile să ţină la distanţă toate necazurile! Paşte Fericit!

În această zi de sărbătoare vreau să vă urez ţie şi familiei tale multă sănătate, înţelepciune şi putere. Paşte Fericit!

Să te protejeze îngerii, supărările să treacă, bunăstarea să te îmbrăţişeze şi Dumnezeu să te binecuvânteze mereu. Hristos a Înviat!

Fie ca sfânta sărbătoare a învierii Domnului să vă aducă cele patru taine divine: lumină, înţelepciune, dragoste, speranţă. Un Paşte Fericit!

Mesaje de Paște frumoase

Pentru unii, Paştele e un moment de întregire a familiei, în care îşi doresc pace şi bucurie. Pentru alţii, e o zi în care se distrează ceva mai mult sau scapă de serviciu ori de şcoală. Pentru mine e pur şi simplu o zi minunată, pe care vreau să o împărtăşesc cu voi. Paşte fericit!

Bucuria vine din lucruri mărunte. Liniştea vine din suflet. Lumina vine din inima fiecăruia. Paşte Fericit!

Fie ca Sfânta Lumină de Paşte să vă lumineze calea cea bună spre fericire şi bucurie. Paşte Fericit!

Cei care se războiesc să aducă pace, cei care se urăsc să ştie să iubească, iar cei bogaţi să înveţe să dăruiască. Hristos a înviat!

Fie ca bucuria Învierii Domnului să vă aducă în suflet linişte, pace şi fericirea de a petrece aceste clipe magice alături de cei dragi. Hristos a înviat!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”