Marc Anthony: „Sunt slăbănog şi bâlbâit!”

Cântăreţul Marc Anthony, care va susţine un concert la Sala Palatului din Bucureşti, pe 31 martie, a declarat într-un interviu recent că tatăl său l-a considerat "urât" din copilărie, lucru care l-a afectat şi care l-a făcut să nu se considere niciodată atrăgător.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Marc Anthony:

Cântăreţul Marc Anthony, care va susţine un concert la Sala Palatului din Bucureşti, pe 31 martie, a declarat într-un interviu recent că tatăl său l-a considerat „urât” din copilărie, lucru care l-a afectat şi care l-a făcut să nu se considere niciodată atrăgător, potrivit contactmusic.com, citat de Mediafax.

Marc Anthony, în vârstă de 46 de ani, a explicat recent de ce se consideră „urât”, în ciuda faptului că este căsătorit cu modelul Shannon de Lima şi a fost însurat cu cântăreaţa Jennifer Lopez. De asemenea, artistul a fost căsătorit cu Dayanara Torres, o fostă Miss Universe.

Într-un interviu acordat în cadrul emisiunii „The Meredith Vieira Show”, Marc Anthony a vorbit despre mai multe chestiuni intime, inclusiv despre relaţia cu tatăl său, Felipe Muñiz, care a fost mereu foarte sincer cu el.

„Tatăl meu mi-a spus destul de devreme «Fiule, suntem amândoi». Jur pe ce am mai sfânt, el spune asta şi în ziua de azi. Şi îmi zice uneori «Trebuie să lucrezi la personalitatea ta. Aşa se întăreşte un caracter»”, a spus cântăreţul.

Mărturisirea a venit după ce Vieira l-a întrebat cum de a reuşit să o cucerească pe actuala soţie, modelul Shannon de Lima, cu care s-a căsătorit în luna noiembrie a anului trecut.

„E doar marketing, sunt foarte bun la asta. M-am născut cu moaca asta, sunt slăbănog şi bâlbâit”, a spus cântăreţul.

În cadrul aceleiaşi emisiuni, Marc Anthony a vorbit şi despre relaţia cu Jennifer Lopez, cu care are doi copii, gemenii Max şi Emme. Artistul a spus că este în relaţii bune cu Lopez şi că a şi ajutat-o pe aceasta să scrie cartea biografică „True Love”.

Jennifer Lopez şi Marc Anthony s-au căsătorit în iunie 2004, în cadrul unei ceremonii secrete, ce a fost organizată în cartierul Beverly Hills din Los Angeles. Cei doi cântăreţi s-au despărţit în 2011, după o relaţie de şapte ani, iar divorţul celor doi a fost finalizat în iunie 2014.

După divorţul lor, Jennifer Lopez şi Marc Anthony împart custodia celor doi copii ai lor, gemenii Max şi Emme, în vârstă de 7 ani. Anterior, artistul a fost căsătorit cu Dayanara Torres, o fostă Miss Universe, vreme de patru ani, până în 2004, cu care are, de asemenea, doi copii, Ryan, în vârstă de 11 ani, şi Christian, în vârstă de14 ani. Artistul are şi o fiică, Ariana, născută în 1994, din relaţia cu o poliţistă din New York, Debbie Rosado.

Marc Anthony este unul dintre cei mai influenţi artişti ai timpului său şi un adevărat ambasador al muzicii şi culturii latino. Acesta a primit numeroase discuri de aur şi platină. Lista sa de premii Grammy a început în 1998 cu trofeul pentru cea mai bună interpretare latino/ tropical, pentru „Contra la corriente”, urmat de Grammy pentru cea mai bună piesă a anului 1999, pentru „Dímelo”.

Condus în parte de succesul single-ului „I need to know”, Marc Anthony a lansat albumul de debut în limba engleză, ajungând la statutul de artist premiat cu triplu disc de platină în Statele Unite ale Americii. În 2005, Marc Anthony a primit două premii Grammy, unul pentru cel mai bun album pop latino, pentru „Amar sin mentiras”, şi un altul pentru cel mai bun album tropical al anului, pentru „Valió la pena”.

Marc Anthony a câştigat 18 premii Lo Nuestro de-a lungul carierei sale, cel mai mare număr de astfel de trofee primite de un artist.

De-a lungul timpului, Marc Anthony a îmbinat actoria şi cariera de muzician. A apărut în filme ca „Regii distrugători/ The Substitute”, „Noaptea cea mare/ Big Night”, „Virus distrugător/ Hackers” şi în producţii pe Broadway.

În mai 2010, Marc Anthony a lansat albumul „Iconos”, cu balade în limba spaniolă, produs de Marc Anthony şi Julio Reyes.

În 2013, Marc Anthony a revenit în studioul de înregistrări pentru a lucra la noul album de muzică originală de salsa. În aprilie 2013, a avut loc lansarea acestui proiect, „Living My Life”, produs de Marc şi Sergio George, şi, la câteva ore de la lansare, a devenit numărul 1 în topurile iTunes, Billboard şi radio la nivel naţional, iar single-ul s-a menţinut pe primul loc timp de 18 săptămâni consecutive.

Cântăreţul va susţine un concert pe 31 martie, la Sala Palatului din Bucureşti.

Tags:
Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”