Katie Holmes s-a fotografiat alături de Nadia Comăneci

Actriţa Katie Holmes, fosta soţie a lui Tom Cruise, a publicat o fotografie pe contul său de Instagram în care este surprinsă făcând stretching alături de fosta gimnastă Nadia Comăneci, informează dailymail.co.uk.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Katie Holmes s-a fotografiat alături de Nadia Comăneci

Actriţa Katie Holmes, fosta soţie a lui Tom Cruise, a publicat o fotografie pe contul său de Instagram în care este surprinsă făcând stretching alături de fosta gimnastă Nadia Comăneci, informează dailymail.co.uk, citat de Mediafax.

Cele două au participat, sâmbătă, la un eveniment caritabil care a avut loc în Los Angeles, intitulat „Gold Meets Golden„. Evenimentul caritabil este destinat strângerii de fonduri pentru Jocurile Mondiale Special Olympics, care vor fi găzduite de Los Angeles în luna iulie, dar şi pentru a sărbători gala de decernare a premiilor Oscar.

Fotografia a fost postată de Holmes în cursul zilei de duminică şi le arată pe cele două stând pe o masă de lemn cu câte un picior ridicat deasupra capetelor.

„Întinzându-mă pe acoperiş cu minunata mea prietenă Nadia”, a scris Katie Holmes în descrierea fotografiei.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Pastila care ar putea depista cancerul
Pastila care ar putea depista cancerul
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”