Jessica Biel lansează un serial despre sănătatea sexuală a femeilor

Actriţa Jessica Biel, care a devenit mamă la începutul acestui an, va lansa un web-serial (serial online), care se va concentra pe descrierea corpului feminin şi pe sfaturi despre sănătatea sexuală a femeilor, informează contactmusic.com.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Jessica Biel lansează un serial despre sănătatea sexuală a femeilor

 Actriţa Jessica Biel, care a devenit mamă la începutul acestui an, va lansa un web-serial (serial online), care se va concentra pe descrierea corpului feminin şi pe sfaturi despre sănătatea sexuală a femeilor, informează contactmusic.com.

Actriţa americană, care este căsătorită cu cântăreţul Justin Timberlake, spune că s-a asociat cu activista Saundra Pelletier, fondatoarea organizaţiei WomanCare Global, după ce şi-a dat seama că avea foarte multe întrebări despre perioada în care încerca să rămână însărcinată. În cele din urmă, cei doi artişti au devenit părinţii unui băieţel, Silas, care s-a născut la începutul acestui an.

„Am luat anticoncepţionale atât de mult timp. Eram îngrijorată şi mă întrebam cât de mult timp îmi va lua până voi rămâne însărcinată. Dintr-o dată, am înţeles că nu ştiam ceea ce se petrecea în interiorul propriului meu corp. A fost ceva şocant”, a dezvăluit Jessica Biel pentru site-ul Glamour.com, citat de Mediafax.

Jessica Biel şi Saundra Pelletier s-au împrietenit după ce actriţa şi-a mărturisit ignoranţa în legătură cu acele chestiuni de natură biologică.

Biel şi Pelletier vor lansa împreună un serial online de educaţie sexuală, care se va concentra asupra unor subiecte precum pubertate, contracepţie şi ciclul menstrual.

„Vrem ca fetele să ştie ceea ce se întâmplă cu corpurile lor, pentru a nu se simţi apoi înspăimântate, ruşinate sau scârbite. Împărtăşim cu voi poveştile, temerile şi ezitările fetelor din lumea întreagă. Tonul serialului nostru va fi unul informativ, dar şi uneori caraghios, isteţ şi alteori şiret”, a declarat Jessica Biel.

Jessica Biel şi Justin Timberlake s-au logodit în timpul vacanţei de Crăciun din 2011 şi s-au căsătorit pe 19 octombrie 2012, într-o ceremonie restrânsă, care a avut loc în Borgo Egnazia, din sudul Italiei. Silas Randall, primul copil al cuplului Justin Timberlake – Jessica Biel, s-a născut pe 11 aprilie.

Jessica Biel este o actriţă americană care a apărut într-o serie de filme hollywoodiene, după ce s-a făcut cunoscută în serialul de televiziune „Al şaptelea cer”. În ultimii ani, ea a atras atenţia publicului mai ales prin relaţia sa cu cântăreţul Justin Timberlake.

Cântăreţul, compozitorul şi actorul Justin Timberlake a devenit celebru ca membru fondator al formaţiei ‘N Sync şi a fost recompensat cu nouă premii Grammy şi patru premii Emmy. În 2002, el a lansat primul său album solo, „Justified”, urmat de

„FutureSex/ LoveSounds”, în 2006. Cu primele două albume solo, Timberlake a vândut peste 18 milioane de copii în toată lumea, iar alături de ‘N Sync – 50 de milioane de unităţi. Cel mai recent disc al cântăreţului, „20/20 Experience”, lansat în martie 2013, s-a vândut în peste două milioane de exemplare.

Justin Timberlake s-a concentrat în ultimii ani asupra carierei cinematografice, după rolurile jucate în „Reţeaua de socializare”, un film despre creatorul platformei Facebook, în comedia „Bad Teacher”, în care joacă alături de fosta sa iubită, actriţa Cameron Diaz, dar şi în comedia romantică „Prietenie cu folos/ Friends With Benefits”, în care joacă alături de Mila Kunis.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”