Jennifer Lawrence s-a despărţit de Chris Martin după doar 4 luni de relaţie

Actriţa Jennifer Lawrence, în vârstă de 24 de ani, s-a despărţit de Chris Martin, după o relaţie de patru luni, potrivit presei tabloide americane.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Jennifer Lawrence s-a despărţit de Chris Martin după doar 4 luni de relaţie

Actriţa Jennifer Lawrence s-a despărţit de Chris Martin, solistul trupei Coldplay, după o relaţie de patru luni, la puţin timp după ce vedeta l-a prezentat pe cântăreţ părinţilor ei, potrivit contactmusic.com, citat de Mediafax.

Actriţa Jennifer Lawrence, în vârstă de 24 de ani, s-a despărţit de Chris Martin, după o relaţie de patru luni, potrivit presei tabloide americane.

 


„Jen este cea care a rupt relaţia cu Chris”, a declarat o sursă citată de People.com.

Despărţirea cuplului vine la puţin timp după ce actriţa l-a prezentat pe Chris Martin părinţilor ei, Lawrence aducându-şi mama la Los Angeles în urmă cu câteva săptămâni pentru a-l cunoaşte pe solistul trupei Coldplay.

Bunicii lui Lawrence au confirmat atunci relaţia dintre cele două vedete.

„Mama lui Jennifer a luat avionul până la Los Angeles pentru a-l întâlni pe Chris. Va trebui să mai punem un scaun la masa de Crăciun. Familia se măreşte, s-ar putea să fie nevoie să ne împărţim când e vorba de reuniuni de familie”, a declarat Carolyn Koch, bunica actriţei Jennifer Lawrence.

Chris Martin, care s-a despărţit de Gwyneth Paltrow în martie, după zece ani de căsnicie, a confirmat în urmă cu câteva săptămâni relaţia cu Lawrence, după ce a fost văzut sărutând-o pe actriţă în timpul unui concert la Hollywood.

Pe de altă parte, potrivit bunicului lui Lawrence, Colin Koch, a declarat că: „Lui Jennifer nu îi place să fie în centrul atenţiei. Pare că îi place să dea interviuri, dar e doar o foarte bună actriţă”.

Gwyneth Paltrow şi Chris Martin, care au doi copii împreună – Apple, în vârstă de 10 ani, şi Moses, în vârstă de 8 ani -, s-au căsătorit pe 5 decembrie 2003 şi şi-au anunţat despărţirea, definită de cei doi drept „separare conştientă”, într-un mesaj comun, publicat în martie pe site-ul actriţei americane, goop.com.

Chris Martin şi grupul său Coldplay, înfiinţat în 1996, au vândut peste 60 milioane de albume pe plan mondial. Cel mai recent album al formaţiei britanice, „Ghost Stories” – primul material discografic din ultimii trei ani – a fost lansat pe piaţă pe 19 mai.

Jennifer Lawrence Shrader, născută pe 15 august 1990, în Louisville, Kentucky, este una dintre actriţele americane tinere în plină ascensiune. La vârsta de 14 ani, Jennifer Lawrence a decis să urmeze o carieră în actorie şi şi-a convins părinţii să o ducă în New York pentru a găsi un agent de talente şi a absolvit liceul doi ani mai devreme pentru a începe o carieră în domeniu. A avut roluri principale în „The Bill Engvall Show” şi în filme precum „Departe de câmpia în flăcări/ The Burning Plain” şi „Mâinile tatălui meu/ Winter’s Bone”, pentru care a primit o nominalizare la Oscar pentru cea mai bună actriţă.

Jennifer Lawrence, care s-a remarcat şi în seria „Jocurile foamei/ The Hunger Games”, a primit, în 2013, premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă în rol principal, pentru prestaţia din filmul „Scenariu pentru happy-end/ Silver Linings Playbook”.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări:
Substanţele care pot creşte cu 80% riscul de avort
Substanţele care pot creşte cu 80% riscul de avort
Primul vaccin împotriva cancerului pulmonar ar putea fi gata până în anul 2030
Primul vaccin împotriva cancerului pulmonar ar putea fi gata până în anul 2030