Jamie Oliver te învaţă un truc pentru a stoarce tot sucul dintr-o lămâie VIDEO

Recunoaşte, niciodată nu ai reuşit să storci tot, dar absolut tot, sucul dintr-o lămâie. Celebrul bucătar Jamie Oliver te învaţă în clipul de mai jos cum să storci tot sucul din lămâie fără storcător, doar cu ajutorul mâinilor.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Jamie Oliver te învaţă un truc pentru a stoarce tot sucul dintr-o lămâie VIDEO

Recunoaşte, niciodată nu ai reuşit să storci tot, dar absolut tot, sucul dintr-o lămâie.

Fie că ai nevoie de el pentru a-l pune peste o bucată de peşte la cuptor, că vrei să faci o limonadă sau că vrei să îl adaugi în ceai, pentru a scăpa de nesuferita răceală, beneficiile sucului de lămâie sunt incontestabile.

Celebrul bucătar Jamie Oliver te învaţă în clipul de mai jos cum să storci tot sucul din lămâie fără storcător, doar cu ajutorul mâinilor.

El spune că înainte de a stoarce lămâia tăiată de jumătate, este necesar să-i facem un mic masaj timp de 20 de secunde. Apoi, îndepărtăm coaja cu ajutorul răzătorii şi abia la final tăiem lămâia pe jumătate şi o stoarcem.

Iată demonstraţia LIVE

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”