În aşteptarea lui Moş Crăciun, Cream a împodobit bradul din noiembrie

Claudia Pavel (Cream) aşteaptă cu nerăbdare venirea lui Moş Crăciun şi speră că va fiul ei de cinci ani, Noah, se va bucura de aceste momente magice.
  • Publicat:
  • Actualizat:
În aşteptarea lui Moş Crăciun, Cream a împodobit bradul din noiembrie

Claudia Pavel (Cream) aşteaptă cu nerăbdare venirea lui Moş Crăciun şi speră că va fiul ei de cinci ani, Noah, se va bucura  de aceste momente magice.

“Abia astept să vină Moş Crăciun. Eu şi Noah (băieţelul cântăreţei în vârsta de 5 ani)  am împodobit bradul încă din 15 noiembrie, ca să ne bucurăm de el cât mai mult. Noah a fost cel mai fericit când bradul a fost gata, iar eu ador Crăciunul! Aşa cum facem în fiecare an, sărbătorile le vom petrece în familie, alături de sora mea şi de părinţi, iar Noah va fi, ca întotdeauna, centrul atenţiei”,mărturiseşte vedeta.

Cântăreaţa va participa la un concurs organizat de Kanal D, Exatlon”,  în Republica Dominicană, dar recunoaşte că, în perioada în care va lipsi, îi va fi extrem de dor de fiul ei, de care nu s-a despăţtit nici măcar o noapte până acum.

“Abia aştept să particip la acest concurs, am convingerea că va fi o experienţă extraordinară, dar nu pot să nu recunosc că îmi va fi foarte dor de fiul meu . Noah este inima mea, este prelungirea mea, este totul! Nu realizez încă faptul că voi fi departe de el pentru o perioadă lungă. Dacă stau şi mă gândesc prea mult la acest aspect, încep să plâng! Mă alină gândul că fiul meu va rămâne pe mâini extrem de bune, atâta timp cât eu voi participa la concurs. Familia mea, mama, tata, sora, vor fi lângă el tot timpul.

Cu părinţii mei, Noah se înţelege de minune, pentru că bunicii îi sunt alături din ziua în care s-a născut. Surorii mele îi spune ”cealaltă mamă!” Mă bucur de fiecare secundă petrecută alături de el’’, a mai spus Cream.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”