HARTA MONDIALĂ A SÂNILOR. Unde trăiesc femeile cu bustul cel mai mare şi cum stă România la acest capitol?

Femeile cu cei mai mari sâni din lume, care ar purta sutiene mai mari de mărimea cupei D, s-ar afla în Rusia şi în ţările nordice - Finlanda, Norvegia şi Suedia. La polul opus, posesoarele de sâni mici s-ar afla cu precădere în Asia - China, Japonia, India, Pakistan, dar şi multe ţări din Africa şi în Guatemala şi Nicaragua. Femeile de aici poartă sutiene cu cupe măsura A.
  • Publicat:
  • Actualizat:
HARTA MONDIALĂ A SÂNILOR. Unde trăiesc femeile cu bustul cel mai mare şi cum stă România la acest capitol?

Revista germană Bild a întocmit o „hartă a sânilor”, în care arată ce măsură medie poartă la sutien femeile din ţările lumii, pe regiuni, relatează Huffington Post. Nu este clar pe ce date se bazează această hartă, însă jurnaliştii americani speră că au fost folosite datele comerciale ale producătorilor de sutiene şi nu vreo metodă empirică.

Campioanele mondiale la mărimea bustului, care ar purta sutiene mai mari de mărimea cupei D, s-ar afla în Rusia şi în ţările nordice – Finlanda, Norvegia şi Suedia. La polul opus, posesoarele de sâni mici s-ar afla cu precădere în Asia – China, Japonia, India, Pakistan, dar şi multe ţări din Africa şi în Guatemala şi Nicaragua. Femeile de aici poartă sutiene cu cupe măsura A.

România se află undeva la mijloc în ce priveşte măsura sânilor, media fiind cupele de măsură C. Bulgăroaicele le depăşesc pe românce la acest capitol, în opinia celor care au întocmit harta, ele purtând în medie măsura D la sutien. La fel se întâmpă şi în cazul unguroaicelor sau sârboaicelor.

În schimb, în Republica Moldova mărimea sânilor scade, ajungându-se la o medie de sutien B. În ţările europene vestice trăiesc femei cu sânii mari, conform hărţii, media fiind cupa D. În ţările mediteraneene însă, mărimea sânilor scade – Franţa, Italia, Spania, Portugalia.

În America, sânii cei mai mari se găsesc în SUA (măsura D), în timp ce în Canada femeile au sânii mai mici (măsura C), conform hărţii. În America de Sud, femeile cu sânii mari trăiesc în Venezuela şi Columbia.
Pe de altă parte, un studiu realizat în SUA arată că 41% dintre femeile între 18 şi 25 de ani ar fi gata să renunţe la câteva puncte din coeficientul de inteligenţă, dacă în schimb ar primi sâni mai mari.


Află mai multe pe www.gandul.info

Tags:
Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Regimul tău ţine pasul cu vârsta?
Regimul tău ţine pasul cu vârsta?
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări: