Fosta iubită a solistului Mick Jagger, testată pozitiv cu COVID-19, la 73 de ani

Fosta iubită a solistului Mick Jagger a fost infectată cu coronavirus. Cântăreaţa are vârsta de 73 de ani.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Fosta iubită a solistului Mick Jagger, testată pozitiv cu COVID-19, la 73 de ani
FOTO: shutterstock / Fosta iubită a solistului Mick Jagger, testată pozitiv cu COVID-19, la 73 de ani

Lista vedetelor testate pozitiv cu coronavirus este în plină ascensiune. Aşa cum ne-am obişnuit, trebuie să înţelegem că acest virus nu ţine cont de poziţia socială, de etnie sau origini, iar cel mai bun mod prin care ne putem proteja este acela de a sta în casă şi de a nu intra în contact cu alte persoane sau să purtăm măşti şi mănuşi şi să ne spălăm frecvent pe mâini.

Dacă până acum au fost anunţaţi Tom Hanks şi soţia lui, Idris Elba, Prinţul Charles şi cântăreaţa Pink, acestea fiind doar câteva dintre celebrităţile infectate cu COVID-19, pe listă se alătură şi Marianne Faithfull, fosta iubită a solistului Mick Jagger.

Cântăreaţa şi actriţa în vârstă de 73 de ani a fost internată într-un spital din Londra, după ce a fost testată pozitiv cu COVID-19.

„Marianne este tratată pentru Covid-19 într-un spital din Londra. Starea ei este stabilă şi ea răspunde la tratament. Îi urăm o completă şi rapidă recuperare”, a transmis managerul ei, potrivit news.ro.

O prietenă apropiată artistei a declarat pentru publicaţia Rolling Stone că atunci când primele simptome ale răcelii şi-au făcut apariţia, cântăreaţa se afla în autoizolare în locuinţa din Londra. Pentru că era conştientă că face parte din grupul de persoane cu risc crescut, Marianne a decis să se interneze preventiv. În urma analizelor, vedeta a fost diagnosticată cu noul coronavirus, iar mai apoi cu pneumonie.

Fostul soţ al cântăreţei, John Dunbar, anunţă că starea ei de sănătate este bună, dar nu poate primi vizitatori şi vorbeşte destul de greu.

De-a lungul anilor, Marianne s-a confruntat cu mai multe afecţiuni, printre care Heptatita C şi cancer de sân, dar şi adicţia de droguri, inclusiv heroină, perioadă în care a ajuns să locuiască pe străzi şi chiar să se sinucidă după ce a pierdut custodia fiului ei.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân