Fiţi relaxate, faceţi mişcare, mâncaţi sănătos şi sănătatea vă va mulţumi!

Dacă pentru unii venirea toamnei e motiv de tristeţe, pentru noi e de bucurie! Ne pregătim să întâmpinăm 8 ani frumoşi de existenţă a revistei, care e drept, trecură ca "vântul şi ca gându"! Am petrecut momente frumoase împreună, am lansat trenduri, am degustat cele mai light mâncăruri, am cunoscut tot ce mişcă în materie de vedete preocupate de sănătate şi frumuseţe, deci fără fălsă modestie, we are the best!
  • Publicat:
  • Actualizat:
Fiţi relaxate, faceţi mişcare, mâncaţi sănătos şi sănătatea vă va mulţumi!

Dacă pentru unii venirea toamnei e motiv de tristeţe, pentru noi e de bucurie! Ne pregătim să întâmpinăm 8 ani frumoşi de existenţă a revistei, care e drept, trecură ca „vântul şi ca gându”! Am petrecut momente frumoase împreună, am lansat trenduri, am degustat cele mai light mâncăruri, am cunoscut tot ce mişcă în materie de vedete preocupate de sănătate şi frumuseţe, deci fără fălsă modestie, we are the best!

Dar şi tu eşti cea mai bună cititoare, veşnic activă, plină de sugestii şi întrebări care ne stimulează şi incită! Eşti cea care practic, ne-ai susţinut de-a lungul timpului! Aşa că ne pregătim de sărbătoare şi ne revedem cu o dragă prietenă de-a revistei noastre, Andreea Marin, care a pozat în premieră la noi însărcinată acum 5 ani şi pe care acum o regăsim fresh, plină de viaţă, stimulându-şi fiica să facă mişcare şi debordând de energie pozitivă într-o nouă relaţie.

Proiectele caritabile îi ies de minune, proiectele din televiziune la fel, aşa că o declarăm femeia lunii octombrie, luna de luptă împotriva cancerului de sân. De aceea, ne-am gândit că ar fi cazul să cunoaşteţi un profesionist, prof. dr. Blidaru, care tratează sute de femei pentru cancer de sân.

Şi noi vrem să-ţi dăm de gândit în miezul toamnei. Sunt şi „aşa clipe”, vorba Innei, când te trânteşti seara pe fotoliu, priveşti pe geam cum vântul scutură ultimele frunze şi te întrebi: ” Wealth, love or health?” Cât am din fiecare? În acest context, îţi reamintesc faptul că e vital controlul anual al sânilor, iar sportul, dieta şi preocuparea pentru relaxare vin ca mănuşă demersului pentru prevenirea maladiei periculoase.

Tot în octombrie, ne antrenăm alături de Miss Fitness Univers care este un exemplu de viaţă sănătoasă pentru elevii săi şi stăm de vorbă cu frumoasa Malvina care ne dezvăluie trucurile sale de frumuseţe.

Deci un octombrie liniştit şi sănătos vă doresc!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”