Filme cu George Clooney şi Johnny Depp, printre cele mai mari eşecuri lansate la Hollywood în 2015

Actorii George Clooney, Johnny Depp şi Zac Efron, deşi sunt mari vedete la Hollywood, au apărut în 2015 în unele dintre cele mai mari eşecuri lansate de marile studiouri californiene, notează Mediafax.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Filme cu George Clooney şi Johnny Depp, printre cele mai mari eşecuri lansate la Hollywood în 2015

Actorii George Clooney, Johnny Depp şi Zac Efron, deşi sunt mari vedete la Hollywood, au apărut în 2015 în unele dintre cele mai mari eşecuri lansate de marile studiouri californiene, notează Mediafax.

Toţi cei trei actori menţionaţi mai sus apar alături de Bradley Cooper, Sean Penn şi Bill Murray în topul celor mai răsunătoare eşecuri produse la Hollywood, alcătuit de revista Forbes, pe baza raporturilor dintre bugete de producţie aferente acestor filme şi încasările generate de peliculele respective până la data de 18 noiembrie.

Pe primul loc în acest top deloc onorant se află „Rock the Kasbach”, o comedie cu Bill Murray, lansată în octombrie, care a generat încasări de 2,9 milioane de dolari, deşi a avut un buget de producţie de 15 milioane de dolari.

Filmul de acţiune „The Gunman”, cu Sean Penn în rolul principal, ocupă locul al doilea în acest clasament, după ce a obţinut încasări de 10,7 milioane de dolari. Bugetul de producţie al peliculei, lansată în martie, a fost de 40 de milioane de dolari.

Filmul „Blackhat”, cu Chris Hemsworth şi Viola Davis, ocupă locul al treilea în topul celor mai puţin profitabile filme din 2015. Potrivit revistei Forbes, acest lungmetraj de acţiune a avut un buget de 70 de milioane de dolari şi a generat încasări de 19,4 milioane de dolari.

Topul 10 al celor mai mari eşecuri lansate de Hollywood în 2015 este completat de filmele „Unfinished Business”, „Jem and the Holograms”„Self/Less”„American Ultra”„We Are Your Friends” (cu Zac Efron), „Aloha” (cu Bradley Cooper şi Emma Stone) şi „Mortdecai” (cu Johnny Depp).

Statutul de star de cinema al actorului George Clooney nu a putut să salveze lungmetrajul futurist „Tomorrowland”, o producţie cinematografică lansată în sezonul estival. Deşi filmul a obţinut încasări de 209 milioane de dolari, Forbes notează că bugetul de producţie a fost de 190 de milioane de dolari, fără costurile de marketing şi promovare. „Tomorrowland” a ocupat locul al 14-lea în acest top.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”