Femeile se cred mai frumoase decat sunt de fapt

Studii recente demonstreza ca femeia moderna nu e in cea mai buna forma, asa cum ii place sa creada.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Femeile se cred mai frumoase decat sunt de fapt
Femeile se cred mai frumoase decat sunt de fapt
Se pare ca avem o imagine distorsionata legata de propriul nostru corp. Studii recente demonstreza ca femeia moderna nu e in cea mai buna forma, asa cum ii place sa creada. The Telegraph a publicat rezultatele unui sondaj care indica faptul ca multe dintre femeile chestionate cred, in mod gresit, ca dimensiunile lor corespund masurilor ideale.

Cele 3000 de participante la sondaj au fost intrebate cu ce isi aseamana silueta. Masuratorile au indicat ca cele mai multe dintre ele aveau o perceptie eronata legata de silueta lor.In realitate, cele mai multe dintre participante aveau o silueta tip mar, cu un mijloc deloc aproape de dimensiunea ideala.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Prezervativele regale
Prezervativele regale
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”